Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Félek elmenni a gólyabálba....

Sashaliness kérdése:

Félek elmenni a gólyabálba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most lesz a középsulimban a gólyabál, amit 10. évfolyamból fog nekünk tartani egy osztály. Pechemre, pont az, amelyik engem is szokott cikizni, és már előre félek a beígért szivatásoktól, amiket nekem szánnak. Jobban tenném ha nem mennék el? Vagy akkor egy nagy bulit hagynék ki? Bunkó válaszoktól kíméljetek, köszi. L/15
2009. aug. 23. 11:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%
repülj Délre
2009. aug. 23. 11:41
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem menj el,légy bátor,és amgabiztos!Ha így viselkedsz,meg is fog látszani rajtad,hajrá,érezd jól magad,szerintem nem kell egy ilyen milyen kihagyni: ))
2009. aug. 23. 11:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

A gólyabál jó mulatság. Ha cikiznek..hm..vmiért csak figyelnek rád..irigykednek talán?...Menj el élvzed akármi is lesz röhögj a képükbe és majd néznek nagyot!

Tanár felügyelet mellett oltárian nem szivathatnak meg.

Én szorítok:)

2009. aug. 23. 11:44
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Ha félsz, ne menj el. Nem hiszem, hogy az iskola szabályzata szerint kötelező elmenned. Ha utána emiatt fognak bántani a suliban, hogy nem mentél el, ne foglalkozz velük. Ha túlzásba viszik a bántást, cikizést, ha úgy érzed, hogy pszichikailag nem bírod, félve mégy suliba, ilyenek: anyu/apu felszólal a legközelebbi szülői értekezleten, panaszt tesz az o.főnek, és/vagy a hülyegyerek szüleinek. Ne hagyd magad. Engem is sokat bántottak, főleg általánosban és már bánom, hogy hagytam magam. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy ne hallgass rájuk, ne szólj vissza, majd abbahagyják, ha rájuk se hederítesz. Sajnos ez nem igaz. Saját tapasztalat. Nem hagyják abba, ha nem teszel ellenük valamit. Ha már erős félelem van benned miattuk, az nem egyszerű rosszalkodás, csíny a részükről.
2009. aug. 23. 11:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Persze, ha nem félsz annyira, akkor menj el...Ha úgy érzed, erős tudsz maradni, menj el. De ha úgy érzed, csak külsőleg tudsz erős maradni, belül meg végig fogod rettegni az egészet, ne menj.
2009. aug. 23. 11:46
 6/18 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el, ha nem mész el egy oltári nagy bulit hagysz ki!Én voltam tavaly is és idén is megyek!Semmi pénzért nem hagynám ki!

Légy magabiztos,az meg is fog látszani rajtad, és igen tanárok is lesznek ott!!!

2009. aug. 23. 11:55
 7/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, most egy kicsit jobban érzem magam, és kitudja, az is lehet, hogy elmegyek :)
2009. aug. 23. 11:57
 8/18 anonim ***** válasza:
45%
nagyobb gáz az ha nem mész el mintha megszivatnának
2009. aug. 23. 11:59
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is attól tartok, hogyha nem mész el, pontsan tudni fogják majd, hogy azért nem mész, mert félsz tőlük és utána még jobban rádszállnak. igyál meg pár felest a buli előtt, és máris nem fogsz annyira szorongani.
2009. aug. 23. 12:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, ha megszívatnak, egy ilyen "avatáson" az a gáz, ha nem szívatnak meg, mert akkor nagyon a háttérbe kerülsz. Nekem le kellett vetkőznöm és egy csaj befestette az egész felsőtestemet, persze nem mondom, hogy nem élveztem :D De ilyen ez a középsulis gólyabál... akik megszívatnak, anno azokat is megszívatták.

18/f

2009. aug. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!