Ha sikeres az elsősegély vizsgám, de nem adták ki a kártyát, mert utaltam a pénzt,és várni kell pár napot, ilyenkor is bekerül a nevem a rendszerbe, hogy sikeres?
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy nem küldik el és újra vizsgát kell tennem. Olvastam róla, hogy ha mondjuk elvesztem a kártyámat, akkor is adnak vizsga nélkül újat, mert a nevem már fenn van egy rendszerbe. De ha alapból ki se adják a kártyát, na ilyenkor mi a helyzet?2020. nov. 2. 14:23
1/1 anonim válasza:
Ha elvégezted a vizsgát, be fog kerülni a rendszer, de valószínű, hogy csak a pénz beérkezte után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!