Szerintetek bevezetik még itt a távoktatást?(szavazás)
-V4 az osszes zárt
- Mintakép mint Ausztria zárt
- Nagy halalozas.
-Iskolabezarasi petició
Épp most jelent meg, hogy szigorítások jönnek a héten de az iskolákat fontosnak tartják működtetni.
Szóval ennyit erről
A cikket a portfolio.hu oldalon megtaláljátok
Az egy dolog, hogy fontosnak tartják. Csak kérdés, hogy meddig.
Nem tudom, igazából az is benne van a cikkben, hogy figyelik a többi nemzetet és például a spanyol technikát hanyagnak találják de az osztrák és szlovák módszer tetszetős nekik.
Sajnálom, hogy iskolabezárást nem terveznek középsulikba se, pedig épp most számoltam ki és már közel 80 óra hiányzásnál tartok az állandó karanténolgatások miatt. Ráadásul a gimiben nálunk 5 koronavírusos tanár van, ennek ellenére folyik az oktatás.
Igazán megtehetnének ennyit, hogy legalább azokat a középsulikat legalább egy picit a járvány csendüléséig bezárják. Nincs kedvem se másokat megfertőzni, se nekem megfertőződni és se osztályozó vizsgázni év végén a karanténok miatt.
Abban is biztos vagyok, hogy ez nem egyéni probléma. Ma pont osztálycsoportba írták, hogy annyian vannak karanténba, hogy dogát se irattak mert felesleges volt annyi embernek lapot nyomtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!