Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek bevezetik még itt...

Szerintetek bevezetik még itt a távoktatást?(szavazás)

Figyelt kérdés

-V4 az osszes zárt

- Mintakép mint Ausztria zárt

- Nagy halalozas.

-Iskolabezarasi petició

2020. nov. 1. 02:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/151 anonim ***** válasza:
91%
Rajonnek hogy zarni kell
2020. nov. 1. 19:09
 42/151 anonim ***** válasza:
15%
Persze...
2020. nov. 1. 19:11
 43/151 anonim ***** válasza:
78%
A tavaszi ugyanerről szóló petíció 20 körül vol tavasszal, amikor jött a zárás. Nyilván nem csak emiatt, de sok kicsi sokra megy.
2020. nov. 1. 19:14
 44/151 anonim ***** válasza:
79%

Orbán Viktornak korábban volt egy olyan ki jelentése hogy azt fogják csinálni ami a szomszédos országokban történik ha ott be vállt akkor nálunk is be válhat. pl.. Ausztria, Szlovákia stb...

Most a Ausztria és Szlovákia el kezdte elég komolyan venni a szigorításokat ha ott működni fog akkor nálunk is be vezetik. Csak idő kérdése.

A távoktatás meg szerintem már be kellett volna vezetni.

Én Győrben élek és több általános és középiskoláról tudok ahol már komoly problémákat okoz a tanár hiány és sok helyen a szülők nem engedik az iskolába a gyerekeket mert félnek a járványtól.

2020. nov. 1. 20:07
 45/151 anonim ***** válasza:
40%
Csak közben a nagy szlovákiai tesztelésbol kiderult, hogy 1% alatt van a fertőzöttek aránya...
2020. nov. 1. 20:52
 46/151 anonim ***** válasza:
75%

Nekem 3 ált. iskolásom van. Ugyanabba a suliba járnak, ennek ellenére az egyik gyerek alig kapott tanulandót, az egyik vért izzadt (heti 7 napot tanult szinte reggeltől estig, annyi leadandója és tanulandója volt), egy pedig totál normális módon kb. 5-6 óra alatt meg tudta csinálni a dolgát. Szóval nagyon tanár függő ez is, hogy mennyire működőképes.

Szerintem lesz megint online oktatás, valószínűleg megvárjuk vele legalább a következő BL meccset, a Führer-nek az a fontos.

2020. nov. 1. 21:23
 47/151 anonim ***** válasza:
71%

#46 Jaja, szerintem is arra várunk :D

Legalább egy nagy csapatot el kell hozni Pestre, hogy legyen kinek villogni a stadionokkal. :D

Kíváncsi lettem volna ha Fradi nem jut ki a BL-be mi lett volna, bár szerintem akkor már rég online tanulnánk.

Aztán persze mire jön ide a Barca addigra vissza nyitunk mindent.

2020. nov. 1. 21:32
 48/151 anonim ***** válasza:
11%
Ez olyan ismerős nekem... Ja várj! Szeptember 24, Szuperkupa Döntő után majd bezár az iskola!! " hát nem zárt be, bogárkám! Jó éjt!
2020. nov. 1. 21:33
 49/151 anonim ***** válasza:
92%
Oké, hogy a szuperkupa után nem zárt be, de akkor még nem voltak ennyire elszabadulva ezek a rohadt számok..... Mit nem lehet ezen felfogni? Egyébként a szlovák teszteredményről meg csak annyit, hogy ki tudja mennyi volt hibás a teszt, valamint egyik nap negatívat produkálsz, 2 nap múlva lehet, hogy megkapod a vírust. Nem hinném, hogy azonnal vissza fognak nyitni, azért még szinten szeretnék tartani a kórt.
2020. nov. 1. 21:43
 50/151 anonim válasza:
69%

Jó lenne,de szerintem nem fogják. :/

Akik nem tudják megoldani,hogy a gyerekeikkel legyenek otthon,az állam segîtett.Eddig is volt erre lehetősèg az iskolákban!

2020. nov. 1. 21:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!