Szerintetek bevezetik még itt a távoktatást?(szavazás)
-V4 az osszes zárt
- Mintakép mint Ausztria zárt
- Nagy halalozas.
-Iskolabezarasi petició
Orbán Viktornak korábban volt egy olyan ki jelentése hogy azt fogják csinálni ami a szomszédos országokban történik ha ott be vállt akkor nálunk is be válhat. pl.. Ausztria, Szlovákia stb...
Most a Ausztria és Szlovákia el kezdte elég komolyan venni a szigorításokat ha ott működni fog akkor nálunk is be vezetik. Csak idő kérdése.
A távoktatás meg szerintem már be kellett volna vezetni.
Én Győrben élek és több általános és középiskoláról tudok ahol már komoly problémákat okoz a tanár hiány és sok helyen a szülők nem engedik az iskolába a gyerekeket mert félnek a járványtól.
Nekem 3 ált. iskolásom van. Ugyanabba a suliba járnak, ennek ellenére az egyik gyerek alig kapott tanulandót, az egyik vért izzadt (heti 7 napot tanult szinte reggeltől estig, annyi leadandója és tanulandója volt), egy pedig totál normális módon kb. 5-6 óra alatt meg tudta csinálni a dolgát. Szóval nagyon tanár függő ez is, hogy mennyire működőképes.
Szerintem lesz megint online oktatás, valószínűleg megvárjuk vele legalább a következő BL meccset, a Führer-nek az a fontos.
#46 Jaja, szerintem is arra várunk :D
Legalább egy nagy csapatot el kell hozni Pestre, hogy legyen kinek villogni a stadionokkal. :D
Kíváncsi lettem volna ha Fradi nem jut ki a BL-be mi lett volna, bár szerintem akkor már rég online tanulnánk.
Aztán persze mire jön ide a Barca addigra vissza nyitunk mindent.
Jó lenne,de szerintem nem fogják. :/
Akik nem tudják megoldani,hogy a gyerekeikkel legyenek otthon,az állam segîtett.Eddig is volt erre lehetősèg az iskolákban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!