Van rá esély hogy távoktatás lesz még az egyetemeken?
Figyelt kérdés
2020. okt. 5. 20:40
1/5 anonim válasza:
Nézd meg az összes többi kérdést, naponta vagy 20-an kiírják rajtad kívül!
2/5 anonim válasza:
Már hogyne lenne, sajnos.
És ha te ezt várod, akkor csak gratulálni tudok hozzá... Képzeld el, hogy nem valami mély tudásod lesz jövőre ezekből a tárgyakból, mert online oktatás van, de ráépül egy csomó tárgyad. Na mi van akkor? Szívás... És ha azért várod, mert akkor van időd bulikázni többet, akkor külön taps jár, meg üzenem mellé, hogy lehet magad passziváltatni, meg ott is lehet hagyni..
Üdv: egy másik hallgató a DE-ről.
3/5 anonim válasza:
Szerintem van. Nekünk jelenléti oktatás van, az én egyetemen csak az én karomon, mindenhol máshol online oktatás van. Én lennék a legboldogabb, ha mi is átállnánk onlinera, de nekünk valamiért nagyon erőltetik a jelenléti oktatást... miközben full elmélet a kar legtöbb szakja, egyáltalán nincsen gyakorlat és csomó fertőzött is van, sokan nem is járnak be.
4/5 anonim válasza:
Tudtommal már az egyetemek 85%-a teljes távoktatáson van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!