Az egyetemeken miért nincs távoktatás?
Oké, tudom, h van akinek nem jött be.
Viszont azokon a szakokon, ahol nincs pl. labor gyakorlat, simán lehetne távoktatás.
Az elméletet, a gyakorlatok nagy részét az összes humán szakon, jogi szakon, gazdasági szakon stb stb stb. távoktatásban meg lehet csinálni.
Az egyetemistákra nem kell vigyázni, ha otthon vannak, mint az általános iskolában, ami miatt a szülők nem tudtak dolgozni.
Több százezer egyetemista van.
Ha távoktatásban vannak és otthon maradnak, akkor az a több százezer ember nem érintkezik.
Viszont a félévét mindenki tudja teljesíteni. Lehet nem lesz olyan érdekes és hatékony, de akkor is tudják teljesíteni.
Ahol meg elengedhetetlen a gyakorlat azok bemehetnek az egyetemre. Ez kb. a hallgatók töredéke, azokat akár az egyetem is le tudja teszteltetni, mivel gyógyszerész, vérvételi és orvosi labor, minden egyetemhez tartozik szinte.
Minden egyetem maga dönt arról, hogy hogyan védekezik. Nincs értelme hatóságilag kitiltani minden hallgatót minden egyetemről, ahogyan azt tették tavasszal.
Nyilván vannak jobban távoktatható szakok és kevésbé távoktathatóak. Ahogyan egy nagy egyetem is különbözik egy bivalybasznádi katolikus népfőiskolától, ahol 10-20 fős szakok vannak. Nincs értelme egységes szabályzásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!