Szerintetek lesz távoktatás egyetemeken októbertől?
Van ahol már most is az van.
Szerintem most nem lesz országosan kiadva a parancs, hogy távoktatásnak kell lennie, hanem ráhagyják az egyetemekre az alapján, hogy mennyi eset van a városukban/magán az egyetemen.
Meg persze fő kérdés, hogy a kolikban mennyi koronás eset lesz.
Szerintem meg ellesz. Azt mondta Viktor December és Januárba jön a csúcs. Ha most napi ezer van akkor decemberbe napi 10 ezer lesz vagy több. Vizsga biztos nem lesz élőbe. Államvizsga se.
Amúgy figyeljetek meg: ahogy lemegy a szuperkupa jönnek a korlátozások, zárnak az iskolák. A foci az első mindig.
Szerintem biztosan valószínű, hogy nem tudom, mert fogalmuk sincs az egyetemeknek, hogy mi lenne a jó.
Az oktatók is másképp kezelik: van, aki már mondta, hogy a 6. heti zh-k online lesznek, akár a suliban írjuk, akár otthonról írjuk. Vannak, akik meg nem is vesznek tudomást a járványról és kajak azt kérik, hogy vegyük le a maszkot, ha órán mondnuk valamit. A másik véglet meg gyakorlat előtt komlpett műtéti bemosakodást kér szappanos vizes kézmosással, kézfertőtlenítéssel meg gumikesztyűvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!