Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosisok, vagy végzett...

Vodafonelive kérdése:

Orvosisok, vagy végzett orvosok, eltörlik a hálapénzt és a kamara által előterjesztett összeget elfogadták, maradtok?

Figyelt kérdés

Olvastam itt az oldalon, hogy amit az orvosi kamara még előterjesztett azzal rengeteg orvostanhallgató és jelenleg is szakmájában dolgozó orvos pozitívumnak lát.

Mit gondoltok, ennek ellenére is inkább külföldre tartotok az iskola után vagy most már érezhető, hogy pénzben is kezd megbecsülni látszódni a dolog? Én örülök, hogy ezt meglépték, nagyon szép és embert próbáló hivatás! Ti mit gondoltok, hogyan látjátok?

2020. okt. 3. 17:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves 10-es. Nem csak az orvosoknál van ez. Nekem kereken 1 év múlva jár le a röghöz kötésem, amit az elhasznált 12 állami félévem után kell itthon ledolgozni. Amint ez megvan és még 1 plusz papír, nyitni fogok külföldre (már dolgoztam kint, több helyen, tudom milyen), megéri, főleg azok után amit tönkretesznek itthon. Amúgy is az orvosisnak ugyan úgy 6 év röghöz kötés kell végzés után, aztán szintén mehet. 🙂

Hálapénz sajnos megmaradt 1,5 év után is.

2022. júl. 23. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!