Tanulószerződés, vissza kell fizetnem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Elégé bonyolult..
Két éves okj képzésen vagyok (nappali és első) ahol az első évben alá íratak velünk egy szerződést, de most a 2. évben újat kötetem egy patikával. Első szerződésem 2020.06.30-ig érvényes, de kettő szerződés nem élhet egyszere.
A gond az hogy, november 8-án elküldtem az illetékes kamaranak az új szerződés,(posta szerint át is vették)de semmilyen vissza jelzést nem kaptam és 15-én már gyakorlatot kezdtem úgy, hogy rendesen nincs szerződésem. (kamara nem elérhető, oktatási vezetőre nem számíthatok). Mire megirják a szerződésem vissza datumozák így az első szerződés megszünik attól a naptól. Emiatt vissza kérhetik a pénzt amit utaltak november 20. után? És ha igen köteleségem kifizetnem?
2020. jan. 12. 00:33
1/1 anonim válasza:
Papíron ott van hogy elkezdted,szerintem nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!