Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne úgy lesni a...

Hogy lehetne úgy lesni a padtársamról?

Figyelt kérdés

Jövő héten kb minden nap dogát írunk,és nincs kedvem ennyi hülyeséget tanulni,ráaadásul esélyem sem lenne.

Ezért azt találtam ki,hogy az osztálytársamról lelesem az egészet,ő viszonylag szépen ír.

Viszont félek,hogy észrevesz a tanár..

Hogy nézzek oldalra úgy,hogy annnyira ne vegyen észre?

Mondjatok tippeket! :)

2020. szept. 25. 17:34
1 2
 11/11 chtt ***** válasza:
100%

Látom, kicsit se nézed hülyének a tanárokat. :)

Ez a hintázom a székkel ezeréves, csak a mi időnkben még nem kinyomtattuk a puskát.

Szerinted mit számít az, hogy tudja-e a tanár, hogy ki hol ül? Elárulom, semmit. Az sem, hogy tudja-e a neved vagy sem. Olyan kb. nincs, hogy két ember ugyanazt a hülyeséget írja, pláne nem esetleg több helyen is.

Csak mióta tanár vagyok, jöttem rá, milyen könnyű kiszúrni a puskázókat (gyerekként én is azt hittem, ászok azok, akik puskáznak, és nem kapják rajta őket). Mindenki másként áll hozzá. Én pl. csak nagy ritkán szólok érte. Minek? Nem engem csap be, s neki fog hiányozni az a tudás, mondjuk az érettségin.

Akárhogy is, sok sikert!

2020. szept. 26. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.