Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehetne úgy lesni a...

Hogy lehetne úgy lesni a padtársamról?

Figyelt kérdés

Jövő héten kb minden nap dogát írunk,és nincs kedvem ennyi hülyeséget tanulni,ráaadásul esélyem sem lenne.

Ezért azt találtam ki,hogy az osztálytársamról lelesem az egészet,ő viszonylag szépen ír.

Viszont félek,hogy észrevesz a tanár..

Hogy nézzek oldalra úgy,hogy annnyira ne vegyen észre?

Mondjatok tippeket! :)

2020. szept. 25. 17:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Jövő héten kb minden nap dogát írunk,és nincs kedvem ennyi hülyeséget tanulni,ráaadásul esélyem sem lenne.

Ezért azt találtam ki,hogy az osztálytársamról lelesem az egészet,ő viszonylag szépen ír.

Viszont félek,hogy észrevesz a tanár..

Hogy nézzek oldalra úgy,hogy annnyira ne vegyen észre?

Mondjatok tippeket! :)

2020. szept. 25. 17:34
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Leginkább??

Sehogy...

Ha valahogy meg is oldanád ezt a dolgot, akkor is a tanár tudná hogy másoltad. Ha nem készülsz rá nem tudod mi hülyeség és mi nem, ha valamit rosszul ír a padtársad és azt te lemásolod tudni fogja hogy egyikőtök puskázott. Mivel te akarsz róla puskázni feltételezem a jegyei is jobbak, így a tanár is tudni fogja hogy te puskáztál, ez nálunk ott kezdődött, hogy 2 egyes, meg utána gyakrabban feleltünk.

Ha pl társad nem ront el semmit, de ugyan azt írod le és ugyan úgy akkor megint könnyű leszűrni hogy puskáztál.

Ha forgolódsz az feltűnő. Annyit tudsz csinálni hogy kicsit úgy ülsz, hogy a társad felé biccented a fejed, de csak épphogy, és a szemedet mozgatod csak. Ha hajolgatsz, forgolódsz az feltűnő, lehet be se fogod fejezni úgy a dogát.

De így is úgy is garantált a lebukás.

Meg ha nem tanulod meg most később kell majd, de akkor több anyaggal együtt.

2020. szept. 25. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Mi lesz veled ha A és B csoportot írat a tanár?

Javaslom tanulj! Ha nem bírod a tanulást akkor minek jársz suliba? Talán a családi pótlékért? Menj dolgozni!

2020. szept. 25. 18:40
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem először puskáznék így,jegyeink nincsenek.

És az a baj,hogy leírtunk a füzetbe egy oldalt,azt meg is tanulom,viszont

tuti kérdezni fog a tanár többet is,amiről csak így szó esett stb

"Ha nem készülsz rá nem tudod mi hülyeség és mi nem, ha valamit rosszul ír a padtársad és azt te lemásolod tudni fogja hogy egyikőtök puskázott."

És szerinted tudja,hogy ki hol ül? Főleg,hogy még a nevünket sem tudják mert új suli..

"Ha pl társad nem ront el semmit, de ugyan azt írod le és ugyan úgy akkor megint könnyű leszűrni hogy puskáztál."

Nem ismer még senkit,nem tudja,h ki milyen tanuló,és ha tudná akkor is édes kevés,az ,hogy csak "gondolja",amíg nincs bizonyíték,vagy nem látja egyértelműen addig no para.

"Annyit tudsz csinálni hogy kicsit úgy ülsz, hogy a társad felé biccented a fejed, de csak épphogy, és a szemedet mozgatod csak. Ha hajolgatsz, forgolódsz az feltűnő, lehet be se fogod fejezni úgy a dogát." - Köszönöm a tippeket :)

"De így is úgy is garantált a lebukás." én kb 3 éve puskázom úgyhogy egyszer sem buktam le.

Tavaly szinte csak így puskáztam hátül ültem akkor,viszont most úgy közép tájon vagyok.

Ugyanmár... Miért lenne GARANTÁLT a lebukás.

2020. szept. 25. 18:42
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem lesz így,mert röpdoga lesz doga füzetben.

Ráadásul fizikából az a tervem,h úgy is lehet javítani,úgy,h megírod ugyanazt úgyhogy majd lefotózom a dogát,otthon kidolgozom megtanulom és annyi.

"Miért nem tanulsz?"

Ennyi tantárgyat lehetetlen 2 nap alatt megtanulni.

+ a fele nem is érdekel,érettséginél meglesznek adva a tételek,ott azt megtanulom,de én utálok úgy tanulni,hogy nem tudom a kérdéseket,és ha csak kb tanulom meg akkor jó estben kapok egy 3 ast ami nem jó.

Utálom,hogy azt is számon kérik amit csak elmakogott a tanár,le sem írtuk...

+ az egyik tanár úgy fog egy olyan témakörből dogát íratni,hogy 1 órát foglalkoztunk vele,kemény 2 feladatot csináltunk online órám,és még azt sem lépes elmondani,h pontosan mikor írjuk...

"Ha nem bírod a tanulást akkor minek jársz suliba?"

Nyilván szeretnék valami lenni,ezért tanulok,és járok suliba,de ahogy meglesz az érettségi,nem fogok egyetemen tanulni,az nem nekem való.

"Talán a családi pótlékért?" - Ajjaj lebuktam :DDD

"Menj dolgozni!" Nem fogom félbe hagyni a sulit amíg meg nem lesz az érettségi,majd utána elmegyek.

2020. szept. 25. 18:49
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

"+ a fele nem is érdekel,érettséginél meglesznek adva a tételek,ott azt megtanulom,de én utálok úgy tanulni,hogy nem tudom a kérdéseket,és ha csak kb tanulom meg akkor jó estben kapok egy 3 ast ami nem jó."

Az meg van, hogy az érettségin az írásbeli résznél a kérdéseket nem tudod előre és ráadásul még puskázni sem lesz lehetőséged? Ha az írásbelin nem éred el a 12 %-ot akkor még szóbelizni sem engednek.

Természetesen meg van a szíved joga puskázni. Mondjuk nagy bajban leszel ha hasonló mentalitású a padtársad. A tanárok nagy része tisztában van, hogy a diákok egy része nem tanul. Ezért egyes pedagógusok a sok bukás elkerülése érdekében ugyanazt a dogát íratják meg.

2020. szept. 25. 19:13
 7/11 A kérdező kommentje:

"Az meg van, hogy az érettségin az írásbeli résznél a kérdéseket nem tudod előre és ráadásul még puskázni sem lesz lehetőséged? Ha az írásbelin nem éred el a 12 %-ot akkor még szóbelizni sem engednek"

Megvan,de lesznek olyanok ahol megadják,persze nyilván nem minden tudom.

Nem vagyok buta,csak azért mert nem tanulom meg az olyan dolgokat ami nem érdekel,azt az életben sem fogom tanulni.

A szakmámat tanulom,és abban jó is vagyok.

2020. szept. 25. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha ilyen jól tudsz puskázni, igazán megtaníthatnál xDD
2020. szept. 25. 23:19
 9/11 A kérdező kommentje:

:DD A lényeg,hogy viselkedj lazán,ne lássa a tanár,h ideges vagy.

Ha pl irodalomból írunk egy életrajzból akkor otthon kidolgozom és kinyomtatom,órán meg kitolom a székem egyik kezem a padban és miközben hintázom húzom ki a kezem a padból,másik megoldás,hogy csuklóból húzod ki .

Én egyszer már úgy is jártam,hogy a tanár mellettem jött el,ilyenkor dölj a padnak,hogy ne lássa,vagy gyorsan ülj rá xd.

2020. szept. 26. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszike :D
2020. szept. 26. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!