Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nehéz egyszerre tanulni és...

Nehéz egyszerre tanulni és dolgozni is?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok (gazdasági szak), nagyon sok óránk van.

Plusz nyelvtanfolyamra is járok,hoszen még egy idegennyelvből kell felsőfok és én még csak középszinten vagyok.

Közben heti 20 órát gyakornokoskodom egy cégnél ,ahol nem csak “kávét főzni” kell.elég komoly szakmai tudást igénylő feladatokkal bízzák meg a gyakornokokat,rendes megbeszéléseken is részt kell venni.

Mellette sok a beadandó,zh.

Nincs semmire időm,a tárgyak felével el vagyok maradva,azt sem tudom hol áll a fejem. Mindig fáradt vagyok,kimerült. Plusz a barátommal is alig tudok találkozni,a barátaimról már nem is beszélek inkább.

Szerintetek hagyjam ott ezt az állást,hiába ad szakmai tapasztalatot és igazol le később szakmai gyakot? Vagy bírjam ki aztán lesz ami lesz?

22L

2020. szept. 23. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Bírd ki, a te érdeked. Az igazi barátok megértik, aki emiatt elfordul az nem igazi barát.
2020. szept. 23. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a munkahely szakmai (profilba vág) és jól mutat a CV-ben (valami nagyobb cég vagy multi), akkor semmiképpen se hagyd ott. Ha nem szakmai, semmit nem ad hozzá a CV-dhez, akkor hagyd ott.

Egyébként meg üdv a felnőttkorban. Ennél később csak sokkal nehezebb lesz minden. Utólag már nevetni fogsz ezeken az éveken.

2020. szept. 23. 19:25
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Hát, nekem igaz, hogy levelező, de van mellette egy fő állásom és két gyerekem is :DD Vidáman cserélnék veled per pill :D
2020. szept. 23. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!