Lehet egyszerre külföldön dolgozni és levelezőn tanulni Magyarországon?
Szia Nem tudom egy nyíregyi diplomának nem sok értelemét látom. Hacsak nem közalkalmazott lennél pl pedagógus vagy hasonló.....
Ha 4 hetente van akkor az megoldható főleg Nyíregyen ott márcsak azért sem rúgnának ki, mert akkor nekik is kevesebb bevételük lenne. Lehet ott az is elég ha csak a 1 félévben egyszer mész be, vagy csak a vizsgákra.
Mielőtt bárki fikáza, nem arcoskodni akarok, hanem nekem ez a véleményem. Nincs értelme több évi munkának (ráadásul ha költségesen leszel akkor több százezer forintot kifizetni), hogy utána munkanélküli legyél.
Nem tudom, hogy mennyire nézik, volt egy ismerősöm aki nappalin kb úgy járt be, hogy 1 vagy 2 hét szabad aztán 1 hetet bejár stb. így is meglettek a tárgyai, végül otthagyta mert nem akarta csinálni, a szülei erőltették rá ( a gyerek nem valami koponya finoman fogalmazva) ráadásul ha el is végezte volna, nyelvvizsgát tuti nem tudott volna letenni így inkább belátta hogy jobb ha otthagyja, ő költségtérítéses volt....
Milyen szakra akarsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!