Aki isteníti az online oktatást egyetemen, az miért nem eleve levelező szakra jelentkezett?
Nem bántani szeretnék senkit, csak szemet szúrt, hogy március óta mennyiszer olvastam egyetemistáktól, hogy életük fénypontja a távoktatás, milyen jó, hogy nem kell utazni, otthon jobban tudnak tanulni, stb.
Ezektől az emberektől kérdezem, hogy miért nem levelezőre jelentkeztek vagy miért nem mennek át, ha ennyivel jobb nekik a távoktatás? Nyilván nem csak most tudatosult bennük, hogy mekkora nehézséget okoz számukra a bejárás és a személyes részvétel, hanem gondolom az eddig nappalin eltöltött x félév alatt sem érezték jól magukat.
Estisként én is istenítem, mert napi több óra időnyereség, ha a munkahelyen is home office van.
Már tegnap kapásból elmosogattam az óraközi szünetben. Órák előtt meg edzettem.
Nappalin jóval több az óraszám, mint levelezőin, jobban elmondják a dolgokat. Teamsen keresztül is el tudják mondani, sőt, felvétel is készül róla.
Szóval a tb meg a diákmunka mellett ez valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!