Hova kell kérvényt írni, hogy zárják be az iskolát? A fél iskola beteg már
12-en covid pozitív 60-an lázasok, köhögnek, betegek. Tavaly semmi ilyen nem volt és elején.
Keresztanyám 61 évesen meghalt koronavírusban, nem volt más betegsége. De az iskola még nyitva van, hétfőn menni kell.
Na, a f*szom se fog menni az biztos. Most érkezett el az a pillanat, hogy "hiszem, ha látom". láttam, tapasztaltam, köszönöm nem kérem.
Apám már a 3. kérvényt írja az oktatási hivatalba, amiben 48 szülő aláírása szerepel, hogy követeljük az iskolák bezárását! Évfolyamtársan nagymamája is meghalt.
Leírnád melyik iskoláról van szó?
Én nem teljesen értem, hogy nálatok hogy lehet ennyire rossz a helyzet, az én környezetemben még egy pozitív teszt sem volt, pedig munkám során elég sok emberrel találkozom, ahol be sincsenek engedve betegen, csak ha hozzák a negatív tesztet. Vagy ennyire butuska volt nálatok mindenki, hogy nem hordott maszkot rendesen, nem mosott kezet és egész nyáron egymás nyakában lógtak? Mert akkor nincs min csodálkozni, bár még akkor is soknak érzem ezt a betegszámot egy iskolában.
FEJLEMÉNY:
12: meg volt a 2 hét. Semmit nem ért.
Most lecsökkent 8 aktív fertőzöttre. 13-man tünetmentes pozitív. 8 tünettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!