Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova kell kérvényt írni, hogy...

Hova kell kérvényt írni, hogy zárják be az iskolát? A fél iskola beteg már

Figyelt kérdés

12-en covid pozitív 60-an lázasok, köhögnek, betegek. Tavaly semmi ilyen nem volt és elején.

Keresztanyám 61 évesen meghalt koronavírusban, nem volt más betegsége. De az iskola még nyitva van, hétfőn menni kell.

Na, a f*szom se fog menni az biztos. Most érkezett el az a pillanat, hogy "hiszem, ha látom". láttam, tapasztaltam, köszönöm nem kérem.

Apám már a 3. kérvényt írja az oktatási hivatalba, amiben 48 szülő aláírása szerepel, hogy követeljük az iskolák bezárását! Évfolyamtársan nagymamája is meghalt.

2020. szept. 6. 19:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Van orvosi igazolásom, hétfőn semmiképpen nem fogok menni egyrészt azért, mert van osztálytársam (1 fő) aki pozitív lett és már lázas is másrészt meg a háziorvosom se javasolja. Ő adta az igazolást. Azt mondta inkább ad 100-at is akár, csak ne menjek. se én, se felnőtt, se senki.
2020. szept. 6. 19:36
 2/14 A kérdező kommentje:
940 fős az iskola
2020. szept. 6. 19:36
 3/14 anonim válasza:
74%
Szabad megtudnom, hogy ez melyik iskola pontosan?
2020. szept. 6. 19:40
 4/14 anonim válasza:
84%
Érdekes hogy még nem zárták be, nálunk azt mondták, hogy valószínűleg egy betegnél is zár a suli. Biztos nem kamu kérdés?
2020. szept. 6. 19:48
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

Nézd... foggal-körömmel harcolni fognak az iskolák nyitvatartásáért. A szülőknek elfogyott a szabadságuk, nem tudják a gyereket elhelyezni, csomó diák lemaradt az anyaggal, megnőtt a családon belüli erőszak minden formája.

Írj több hírportálnak anonimitást kérni, botrány nélkül egyelőre nem fog bezárni az iskola.

2020. szept. 6. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 kíváncsi vagyok, hol van ezer fős általános suli (mert ezt vettem le az irasodbol).

Középiskolások tudnak egyedil járni suliba, nem kell szülői segítség.

2020. szept. 6. 19:51
 7/14 A kérdező kommentje:

5: de ez nem általános, itt nem kell a "gyerekre" "figyelni"

11.-es vagyok, nem hiszem, hogy lenne még 9.-ben is olyan gyerek aki ne tudna elmenni egyedül iskolába.

Az, hogy középsulis gyerekkel otthon tanuljon a szülő csak hab a tortán...

4: 1 betegnél? bárcsak... ott tartunk, hogy legelső napon a mittomén xy karcsinak a nővére volt pozitív, de azért eljött. hát nagyszerű.

és még mindig csak javaslat, hogy 10 napig maradjon otthon az akinek a családjában van pozitív, vagy ő maga pozitív.

Nem játék az a vírus. Nem kéne magasról tenni rá. :(

Meg ugye az is a gond, hogy lehet valaki pozitív, ha semmi tünetet nem mutat.

És ez a kib*szott nagy gond!

Ha én elkaptam, de nincs tüentem az még nem jelenti, hogy akit megfertőzök nem fog belehalni.

2020. szept. 6. 19:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Rohadtul nem az a vélom ,hogy uu maradjunk otthon, nincs suli jee ellógjuk a zoom órákat. Nekem elég rossz lenne itthon csücsülni, nagyon is kell az élő tanári magyarázat.

Csak azt szeretném, hogy mindenki legyen jól és biztonságban. ennyi. Főleg én.

2020. szept. 6. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Iskola neve?
2020. szept. 6. 19:57
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

Ha van pozitív osztálytársad akkor alapból nem kell menned, hiszen 2 hét karanténra vagy kötelezve.

Szóval.

Ez a kérdés kamu.

Vigyázz az ilyen dolgokkal. Járványhelyzetben ezek a hazugságok, bűncselekménynek minősülnek

2020. szept. 6. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!