OKJ-s vizsgák elmaradnak, de az iskola még mindig nem mondott semmit, sőt, ők szóbelit is akarnak tartani? Az emelt vizsgát hogy lehet visszavonni, kérvényezni a befizetett 40ezret?
Eredetileg ez volt a kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Viszont az oldal kicsit bugos, és nem engedi kiemelni 11 nap után sem.
Így kérdésemet így frissíteném fel.
Azért nem tudod kiemelni mert írtál oda kommentet. Úgy kell, hogy amikor piros a kiemelés menü akkor rányomsz majd ha ki van emelve írsz bele. Mert csak akkor lehet ha 72 óráig nem írt bele senki még Te sem.
Lényeg, hogy nem fogják engedni a vizsgákat így majd késöbbi időpontra megy minden.
nem tudom, megnézted-e az eredeti posztot, így kiemelném, hogy én ötödéves vagyok, tehát már leérettségiztem, csak mivel kell emelt a továbbtanuláshoz (mert miért is ne kormánybácsi), ezért felmerült bennem a kérdés. Oké, az előrehozottakat törlik, és csak a végzősöknek szervezik meg. Viszont én nem *így vagyok végzős, hogy érettségiznék, hanem szakmai vizsgánk lesz, szóbeli, írásbeli, gyakorlati, meg ugye az emelt aki választotta.
"A következőket kérhetitek: az érettségi jelentkezés törlését, a jelentkezés szintjének módosítását emelt szintről középszintre, vagy - kizárólag idegen nyelv esetén - a jelentkezés szintjének módosítását középszintről emelt szintre.", tehát, törölhetem, viszont arról nincsen benne szó, hogy az arra befizetett összeget vissza utalják-e, vagy sem. Az OKJ-s vizsgákat az elmondottak alapján eltolják, de mint írtam, az iskolánk még semmit nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, csak egy megbeszélésről szivárgott ki hozzánk az infó, hogy a szóbelinket is meg akarják tartatni, ami teljes mértékben felesleges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!