Diák munkára megyek és utolsó két óráról el kell jönnöm, iskola elfogadja a munkahelyről vitt igazolást? Vagy előre kérvényezni kell az iskolában a hiányzás okát? Aki volt már így kérem írjon.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 17:19
1/7 A kérdező kommentje:
Halottam olyat hogy kérvényezni kell előre hogy milyen okból és mért ,majd elbírálja az iskola hogy elengednek-e vagy nem .( megélhetési ok )ez gondolom elég
2014. ápr. 8. 17:23
2/7 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy óra alól nem kapsz felmentést semmilyen munka igazolással, se vizsga előtt, hanem fordítva, hogy az iskola tud adni igazolást munkahelyre, hogy órán voltál, azért nem mentél.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Amit én kérdeztem annak is meg van a hivatalos módja.
2014. ápr. 8. 17:56
4/7 anonim válasza:
Hát nálunk nem volt,tilos volt suliból elmenni munka miatt...
5/7 A kérdező kommentje:
Ezt valamelyik oldalon olvastam jogszabályokban ami a diákokra vonatkozik hogy van orvosi igazolás s kérvényezett igazolás (amit előre tudsz időpontot)
2014. ápr. 8. 18:05
7/7 A kérdező kommentje:
Lassan rá is találok mindenre
2014. ápr. 8. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!