Ha egy egyetemen 30+ igazolt covidos hallgató van campuson belül, akkor hogyhogy nincs zárva az egész campus, az egész egyetem?
Aki olvassa a híreket tudja melyik egyetem ez.
30+ igazolt covidos hallgatót vittek el.
Ezek a hallgatók már voltak előadáson koleszban beiratkozáson stb szóval kb mindenkivel érintkeztek.
Ők karanténban vannak, de az egyetem a campus nyitva az oktatás folyik mintha mi se történt volna.
???? Most akkor hogy is van ez?
????????
Hát hol igen hol nem.
Itt kérlek szept 1-én reggel 8kor már előadás volt.
De nem kell elhinni amit mondok felmész a szóban forgó egyetem honlapjára tanév rendje és láss csodát.
Tantárgy- és kurzusfelvételi időszak: 2020. augusztus 24-30.
Szorgalmi időszak: 2020. augusztus 31 – december 18.
ellenvetés?
Miért kéne bezárni? Biztos vagyok benne, hogy abból a 30 diákból 29 tünetmentes.
Élni kell normálisan tovább.
1. mert Mo nincs olyan, hogy campus
2. mert felesleges egy fika vírus miatt leállítani az egész egyetemet
3. minimális fertőző kepessege van
"Biztos vagyok benne, hogy abból a 30 diákból 29 tünetmentes."
És? tök mindegy mert állítólag van egy járványügyi protokoll...
Az a mohácsi iskola amit épp tegnap zártak be 1 db tanár miatt azt akkor miért zárták be? ott nem 30+ ott csak 1 db fertőzött van (aki tünetmentes) és mégis zárva.
Hát akkor?
"hogy campus"
Khm.
Az egyetem is campusnak hívja a saját területét.... de ez megint az üres terelő melléduma, mert köze nincs a kérdésemhez csak terelés mellébeszélés.
Campus-lét – Wikipédiahu.wikipedia.org › wiki › Campus-lét
A campus eredeti jelentése egyetemváros, vagyis az a terület, ahol az egyetem épületei elkülönülnek a város többi részétől. A legjellegzetesebb campusok ...
A fogalom eredete · Kialakulása · Következményei · A campus-lét ...
Melyik a legszebb egyetemi campus? Fordulat: ez ... - Edulineeduline.hu › felsooktatas › legszebb_egyetem_masodik...
Még mindig Magyarország legszebb egyetemi campusait keressük, a második körben - a kedd 9 órai állás szerint - a Miskolci Egyetem vezet.
egyetemi campus - eduline.hueduline.hu › cimke › egyetemi campus
Indul a szavazás: melyik a legszebb magyar egyetemi campus? ... A felújítások és átalakítások a Pázmány Péter Katolikus Egyetem VIII. kerületi székhelyén ...
Ludovika Campus: több mint egyetem - NEMZETI ...ludovika-campus.uni-nke.hu › a-campus-projekt › ludo...
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem 2012. január 1-jén jött létre a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem és a Rendőrtiszti Főiskola átalakulásával, valamint a ...
nemzeti közszolgálati egyetem ludovika campusludovika-campus.uni-nke.hu
Átadták a felújított Szárnyépületet a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán. Az ünnepségen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ...
Debreceni Egyetem | Szolnok Campusszolnokcampus.unideb.hu
Open submenu (DE)DE · GAZDASÁGTUDOMÁNYI KAR · SZOLNOK; Open submenu (BEMUTATKOZÁS)BEMUTATKOZÁS; Open submenu (OKTATÁS) ...
Campus térkép | Debreceni Egyetem - Debrecenmek.unideb.hu › node
Close submenu (SZAKKOLLÉGIUMOK)SZAKKOLLÉGIUMOK. Kerpely Kálmán · Tormay Béla. Close submenu (KIVÁLÓSÁGAINK)KIVÁLÓSÁGAINK.
Szent István Egyetem - Budai Campus: Főoldalbudaicampus.szie.hu
Vonzó egyetemi élet. Keresés űrlap. Keresés. Újabb intézkedéssorozat a koronavírus terjedésének minimalizálása érdekében a Szent István Egyetemen.
Campus Hotel - Debrecenwww.campushotel.hu
A 930 férőhelyes hotel a Debreceni Egyetem Kassai úti campusán, a Főnix ... A College Hostels tagjaként működő Campus Hotel két épületből áll, amelyek egy ...
Campus látványtervek - Kecskemétgtk.uni-neumann.hu › gallery › album
ELÉRHETŐSÉGEK. Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kar. Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 5. E-mail: gtk@uni-neumann.hu. Telefon: +36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!