Elmenjek így a suliba?
Elsőnek igaza van, nyilván nem korona. De most minden betegségre is különösen érzékenyek, szóval maradj otthon. Elég akkor antibiotikum, ha nagyon rosszul érzed magad. De az ilyen általában pár nap alatt elmúlik. Megküzd vele az immunrendszer, egy kis edzés :) Így is nagy probléma az antibiotikum rezisztencia. Szóval normális doki egy kis taknyosságra nem ír fel. Az enyém viszont mindig adott. Így én ha éreztem, hogy csak egy szokásos pár napos laza megfázás, nem váltottam ki. Csak az igazolás miatt mentem hozzá, sajnos muszáj volt.
Ha nagyon rosszul vagy, akkor természetesen kövesd az orvos utasításait.
Jobbulást, remélem, hétfőre kihevered!
6-nak. Igen, nem a korona tünete, de ha összevissza tüsszög és köhög, akkor a tünetei mögött megbújó (akár tünetmentes) koronát vagy egyéb betegséget fokozottan terjeszti.
Nyilván nem eshet ki emiatt a tanulásból, de most mindenkinek, akiknek ilyen betegsége van, fokozottan figyelnie kell, hova/hogyan tüsszög, köhög. Sajnos sokan allergiásak az én családomban is, megértem a gyermeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!