Mikortól lehet tudni, hogy az egyetemeken kizárólag online oktatás lesz-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Hallottam ma délelőtt egy olyat, hogy jön a második hullám és nem lesz sokáig rendesen iskola, maximum pár hétig, aztán ismét online oktatás veszi kezdetét. Ez mennyire igaz, mennyire van alapja? Keresgéltem neten most délután, de nem találtam nagyon semmit a témával kapcsolatban.2020. aug. 29. 19:37
11/12 anonim válasza:
Az enyémnél ugyanez a helyzet volt,csak felsőbbévesként tehettem volna meg a passzíválást,így nem iratkozok be mostani évben😬
Megértelek,én is azt vettem észre,hog, tegnap óta tök nyugodt vagyok,hogy kihagyok 1 évet,mert tényleg jövőre tudom,hogy nyugodtan fogok belépni az egyetem épületébe (pláne hogy én nem is voltam a közelébe se mert póton jelentkeztem😂)
Csak így neked rosszabb,mert én is azért döntöttem igy mert még egy egyetemista is ezt ajánlotta,szülők is,és így könnyebb volt ezt dönteni,még ha fájdalmas is volt kicsit😬
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet ezt kellene tennem nekem is... Én is póton jelentkeztem amúgy :D
2020. aug. 30. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!