Mikortól lehet tudni, hogy az egyetemeken kizárólag online oktatás lesz-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Hallottam ma délelőtt egy olyat, hogy jön a második hullám és nem lesz sokáig rendesen iskola, maximum pár hétig, aztán ismét online oktatás veszi kezdetét. Ez mennyire igaz, mennyire van alapja? Keresgéltem neten most délután, de nem találtam nagyon semmit a témával kapcsolatban.2020. aug. 29. 19:37
1/12 A kérdező kommentje:
Azon kívül persze, hogy "Amikor már benne leszünk" :D
2020. aug. 29. 19:39
2/12 anonim válasza:
Semennyire, majd menetközben kiderül.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem ez azért probléma, mert én Szeptember 7-én költöznék albérletbe diákhitel felvételét követően, de ha meg online oktatás lenne, akkor felesleges nemhogy odaköltöznöm, hitelt felvennem, munka nélkül főleg (mert nyilván nem poénból veszi fel az ember ugyebár).
Most meg nem tudom hogy mit tegyek, menjek-e vagy ne, megigényeljem-e a hitelt vagy sem, hülyeség az egész.
2020. aug. 29. 20:51
4/12 anonim válasza:
Nekem is az albérletkérdés a legmacerásabb. Sajnos semmit nem lehet tudni. Én úgy döntöttem, hogy nem veszek ki albérletet, mert ilyen tendencia mellett nem hiszem, hogy hosszútávon lesz "rendes" oktatás és emiatt benne van a pakliban, hogy anyagilag nagyot buknék.
5/12 anonim válasza:
Szerintem halassz 1 évet,én is így döntöttem. Mert jövőre kevesebb az esély,hogy ilyen helyzet lesz,mint most. Most biztosan,hát már a gólyaavatókon is lettek fertőzöttek😬 Meg ha küldött az egyetem tájékoztatót (Neptunon) akkor azt elolvashatod,mert abban lehet már most meg van határozva,hogy melyek azok az órák amelyekre igaz lesz az online oktatás már most.
6/12 A kérdező kommentje:
Majd holnap után lesz elérhető, elsőéves leszek/lennék. Tudtommal nem lehet halasztani
2020. aug. 30. 14:36
7/12 anonim válasza:
A halasztást sajnos úgy értettem,hogy nem iratkozol be😬 De,ha esetleg elgondolkoznál ezen,akkor érdemes lenne ráírni a karod ügyintézőjére(/ügyintézőire,ha közös email címük van),és megkérdezni lehetne-e passzíváltatni,mert ha tudnád úgy kezdeni,akkor jól járnál,de ez iskolafüggő,hogy hol lehet passzívval kezdeni és hol nem,szóval lehet a sulid is benne van abban,hogy lehet úgy kezdeni. Ez az ősz tényleg elég bizonytalan,aztán persze a tavasz is majd,mert ott meg érettségi,lehet ott is megint hirtelen érdekes módon meg fog nőni a koronások száma. Egyszer le kell csillapodnia a járványnak=lassan semmit nem kell tenni.
8/12 A kérdező kommentje:
Hm értelek. Sajnos ahova én megyek nem lehet, csak ha naggggggyon komoly indokod van rá (halál/váratlan esemény amiről te nem tehetsz, stb).
2020. aug. 30. 15:16
9/12 A kérdező kommentje:
Várj, te sem iratkozol be és így kihagysz egy évet?
2020. aug. 30. 15:16
10/12 A kérdező kommentje:
Csak döntsenek már minél hamarabb, engem/minket megöl az ideg hogy most mégis mi lesz, aztán 2 nap és Szeptember, én meg azt se tudom hogy költözök-e vagy sem, kell-e diákhitel vagy sem, távoktatás lesz-e vagy sem, hihetetlen.
2020. aug. 30. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!