Rövid ciklusú tanárképzés? Gondolkodom, megéri-e?
Ezt jól értem?
Ez a típusú tanárképzés józan paraszti ésszel azt is jelenti, hogy van egy szakom: jelen esetben hittanár-nevelőtanár MA-m; (még régi képzésben kezdtem, 4 év főiskola, és utána még tanultam ugyanezt mesteren is; és emellé 2 év alatt szerezhetek egy másik tanári képzést, mondjuk törit?
Amit itt nem látok, hogy ezáltal az elvégzett töriszak általános iskolai vagy középiskolai végzettségnek felel-e meg?
Akinek van ezzel kapcsolatban valamilyen tapasztalata, kérem ossza meg velem! Köszi!
Csak azok kapnak ennyi idő alatt tanári diplomát, akik
1. már rendelkeznek pedagógusi végzettséggel és szintet emelnek vagy még egy szakot vesznek fel vagy
2. rendelkeznek Ma diplomával és akkor csak a tanári és pszichológiai modulokat és a tanítási gyakorlatot veszik fel----így azonban csak egyszakos tanárok lehetnek, olyan szakos, amiből az Ma van, ha az tanárképes szak
Egyéb diploma esetén 10, 11 vagy 2 féléves a tanárképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!