Tényleg mindenki megkapja a diplomáját nyelvvizsga nélkül is?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki nem? Meddig osztogatják őket kifelé?
Mielőtt bárki nekem esne, jövő hónapban megyek nyelvvizsgázni, ha sikerül így is úgy is meglesz. Szimplán érdekel, hogy ez most egyenlően mindenkinek oda lesz adva? Mióta leadtam a kérvényt, azóta nekem semmi hír. Csak kíváncsi vagyok van-e valami hír, hàtha valaki többet tud a szabályokról.
2020. aug. 24. 20:20
1/4 anonim válasza:
Jelen állás szerint kelleni fog a nyelvvizsga.
2/4 anonim válasza:
Akik korábban sikeres államvizsgát tették, vagy most hónap végéig államvizsgáztak, azok megkapják.
Hogy hosszabbítják-e, vagy nem a második hullám miatt, az a jövő zenéje. Főleg, hogy már online is lehet nyelvvizsgát tenni.
4/4 splash válasza:
Mikor államvizsgáztál?
Vagy csak fogsz államvizsgázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!