Splash kérdése:
Valaki megkapta már a diplomáját, mióta kihirdették, hogy nyelvvizsga nélkül is odaadják? Ha igen, hogyan és milyen módon kapta meg?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 21:00
1/66 anonim válasza:
Igen, postán kiküldték. Nézd meg a felsőoktatási intézmény honlapját, ahol végeztél, ott kell, hogy legyenek információk erről!
2/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Te hová jártál és mennyi idő múlva kaptad meg?
2020. máj. 18. 21:38
3/66 anonim válasza:
Hamar megkaptam, mert amint kijött a rendelet, máris néztem a suli honlapját és ahogy feltették, hogyan lehet igényelni, azonnal kitötöttem az igénylőlapot.
4/66 A kérdező kommentje:
Értem.
Én is azonnal kitöltöttem és visszaküldtem, de még nem kaptam meg.
Az adategyeztető lapot még külön postán is elküldtem nekik aláírva.
Ez április 27.-én volt.
2020. máj. 18. 21:49
5/66 anonim válasza:
Én is 27-én töltöttem ki. Május 15 óta Neptunban a kérvény mellett az áll, hogy oklevél kiállítva, postázás folyamatban..
6/66 anonim válasza:
Szia! Nekünk személyesen kell majd átvenni. Több mint egy hónapja leadtam az adategyeztetőt, de azóta még semmi sem történt. Tanulmányi osztályon is hiába érdekődtem, semmi infót nem voltak hajlandóak adni. SZTE...
7/66 anonim válasza:
Április 17.-én igényeltem, azóta nem kaptam meg, de a neptunomban már 17.-e óta meg van jelölve az oklevélszámom. ELTE...
9/66 anonim válasza:
8/8
ma 13:41
Mikor végeztél és melyik suliban?
10/66 A kérdező kommentje:
2007. Nyíregyházi Egyetem. Akkor még főiskola.
2020. máj. 29. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!