Valaki megkapta már a diplomáját, mióta kihirdették, hogy nyelvvizsga nélkül is odaadják? Ha igen, hogyan és milyen módon kapta meg?
Sziasztok
Az októbernek is mindjárt vége.
Várja még valaki rajtam kívül a diplomáját?
Sziasztok!
Én már az első nap megcsináltam az adategyeztetést!
És már nagyon vártam hogy megkapjam! Hétfőn kaptam meg végre!
2010-ben végeztem a KRF Gyöngyös-ön ami most már SZIE Gyöngyös!
Utolsó, hidd el hogy nem mindenkinek volt a nyelvvizsga sűrgős. Pl.nekem sem. Én sem csináltam meg egyből ahogy végeztem mert diploma, nyelvvizsa nélkül is 2x annyit kerestem, ami diplomával mai napig is csak álom lenne. Azóta sem dolgozom a diplomás végzettségemben mert kb.családdal 2 gyerekkel éhen halnánk belőle.
Egyszer talán jó lesz valamire de most pihen a fiókban.
#64-es válaszoló.
Nem értem,hogy miért kell ide írni,ha semmi pozitívat nem tudsz hozzászólni a témához?A rosszindulatod határtalan.
Én is most kaptam meg a diplomám 11 év utan.Levelezőn végeztem egy 2 és egy 4 eves gyerek mellett.Ráadásul rá fél évre meghalt a férjem.Hidd el, az akkori élethelyzetemben, nem a nyelvvizsga letétele volt a legfontosabb.
Ma egy multinál dolgozom, több éve,ahol a főnökkel csak angolul tudok kommunikálni.
Még nem volt eddig panasz rám,hogy nem tudom őt megérteni.Esetleg megkeresnélek,ha bármiben elakadnék a nyelvet illetően.:)
Nekem sincs szükségem a diplomára,mert nem kapok ettől több fizetést ,magasabb pozíciót,viszont jó érzés,hogy odaadták.
Jó tanács!Ne ítélj es ítélkezz úgy,hogy a mások életéről semmit sem tudsz!Ez intelligencia,szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!