Splash kérdése:
A Nyíregházi Egyetemről megkapta már valaki a diplomáját, mióta kihirdették, hogy nem kell a nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 22:04
1/18 anonim válasza:
Nem. Eichinger elintézte nekünk
2/18 A kérdező kommentje:
Szia!
Ezt hogy érted?
2020. máj. 18. 22:28
3/18 anonim válasza:
2013-ban végeztem ott, se kép se hang. Pedig elküldtem az igénylőlapot és a felbélyegzett borítékot.
4/18 anonim válasza:
Egyébként sok helyen már megkapták, csak ugye tetűlassú ez a fősuli.
5/18 anonim válasza:
Nem. Pedig ahogy felkerült a netre az igénylőlap, egyből küldtem vissza. Én 2018-ban végeztem.
Egyébként a neptunban a képzettségekhez már felrakták az adatokat amik az oklevélben lesznek. Gondolom már csak nyomtatni kéne, vagy nem tudom mi van.
Mondjuk más egyetemnek nem kellett borítékot sem küldeni... Na mindegy.
N
6/18 anonim válasza:
Tegnap megkaptam! Remélem már ti is!
(előző válaszoló voltam)
7/18 anonim válasza:
semmi nincs nekem ott a neptunban, ugyanaz van mint 7 éve. Hozzá sem nyúltak, pedig első nap leadtam az igénylőlapot. Személyesen lehet bemegyek és elkérem, mert ez így nem vezet sehová.
8/18 anonim válasza:
Neptunon átírták státuszod diplomát szerzettre? Nekem azt május 25-én állították ott át. Szerintem amíg nem állítják át,nincs kész az okleveled hiába mennél be :(
9/18 anonim válasza:
Nem írtak át semmit sem, záróvizsgát tett van azóta is. Írtam neki, de kitérő választ adtak, hogy majd októberben küldik a 2013 ban végzettekét.
10/18 anonim válasza:
Nekem meg most kellett volna, mert munkahelyet váltok és pont jó lett volna egy pozícióhoz a végzettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!