Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeptembertől hogy tanuljak,...

Szeptembertől hogy tanuljak, ha..?

Figyelt kérdés
Nyár elején muszáj volt elköltöznünk egy másik lakásba, ami egy szobás. Szüleim, én és az öcsém élünk együtt. Attól félek, hogy nem fogok tudni tanulni mert mindig hangosak. Hogyan tudnám valahogy megoldani?

2020. aug. 23. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Esetleg könyvtár ha van helyben, mást nem tudok mondani mert ez viszonylag olcsó is csak ha nagyon messze van akkor meg nem oldható meg mindég mert sok idő megy el rá hogy haza gyere utána.
2020. aug. 23. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Esetleg kávézó, vagy füldugó, vagy városi/iskolai könyvtár.
2020. aug. 23. 03:46
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Én ingáztam annó gimiben, és mivel mindig 1,5 órával a suli vége utan volt busz, én simán ottmaradtam a tanteremben házit írni.
2020. aug. 23. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Tanulj internátusban ha van kizel.
2020. aug. 24. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha bezárnak újra az iskolák, akkor úgyis ott kell tanulnod.
2020. aug. 28. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!