Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozatot írok, hol...

Szakdolgozatot írok, hol találom meg ezt a PhD disszertációt magyarul?

Figyelt kérdés
Szakdolgozatot írok és találtam az SZTE doktori repozitóriumban egy megfelelő PhD disszertációt, amiből sok mindent tudnék használni, hivatkozni.Sajnos csak angolul van fent, illetve magyarul az összefoglaló. Viszont ezeket ugye magyarul írják meg, csak lefordítják és az angolt teszik közzé. Mit gondoltok, honnan lehetne megszerezni egy ilyen disszertációt magyarul? Kerestem már neten de sehol sem találtam.

2020. aug. 4. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:
doktori.hu az adott doktorjelölt védése, ott fent szokott lenni a disszertáció is
2020. aug. 4. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha angolul van fent, akkor angol nyelven íródott az adott disszertáció. Egy csomó tudományterületen általános, hogy Magyarországon is angol nyelven készül a disszertáció.
2020. aug. 4. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Közel se biztos, hogy magyarul írták eredetileg. A legegyszerűbb az, ha írsz egy emailt annak aki írta, a legtöbb ember szerintem boldogan elküldi a dolgozatát az érdeklődőknek.
2020. aug. 4. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!