Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi az esêlyem a kolira?

Mennyi az esêlyem a kolira?

Figyelt kérdés

Édesanyám egyedül nevel engem és 2 kiskorú tesómat.

Az össz jövedelmünk anya fizika kb 270 körül, a családi pótlék meg a gyerektartást amit hát apám nem fizet csak papíron létezik ... De amúgy 60.000. Szóval kiszámoltam az egy főre eső jövedelmet és olyan 80-85.000 ftra jön ki. Erre 0 pontot kapok szociális alapon. Albérletet nem tudnánk finanszírozni. Nagyon félek hogy nem vesznek fel a koliba, mert így az egyetemet se tudnám megkezdeni :(

Szerintetek?

PTE- ÁOK

2020. aug. 3. 23:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pécsen nem olyan nehéz kolihoz jutni, nyugodj meg :) Ez az év lehet picit más, ha mondjuk sokaknak megváltoztak az életkörülményeik a vírus miatt pl. elvesztették a munkahelyeiket stb., nem tudom. Viszont szerintem eddig azért be lehetett kerülni. Nekem nagyok kevés pontom szokott összejönni szociális alapon és ez is olyan, hogy pl. távolság, szemüveg. Én hozzád képest közelebb is lakom (60km), ugyanúgy 0 pontot kapunk a jövedelemre, senki nem beteg, együtt élnek a szüleim, nincs tanuló testvérem stb. Ennek ellenére minden évben kaptam kollégiumot.
2020. aug. 4. 11:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. aug. 4. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!