BME VBK gólyatáborral kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak?
Szerintem nagyon jó volt. Az elején izgultam, mert alapjáraton a gimi alatt sem voltam olyan nagy bulizós, de hamar beilleszkedtem. Nálunk úgy volt, hogy színekre voltunk osztva, és így voltunk kb. 30an egy csapatban. Végig szuper volt a hangulat, jópofa feladatok voltak. Nem volt nyomás sosem hogy most neked muszáj ezt meg azt a feladatot megcsinálnod, minden önkéntes volt. Tanultunk közös gólyatáncot, minden reggel volt torna, kellett zászlót csinálni meg hasonló táboros feladatok.
Este buli, ivászatot aki akarja már délutántól/reggeltől kezdheti. Volt sportos nap is.
Ja és ugye új embereket ismersz meg, bár szerintem úgyse a gólyatáboros haverokkal fogsz lenni utána, hanem azokkal akikkel egy tankörben vagy beosztva.
Igazából az előttem lévő leírt már elég sok mindent. Hangszálakat ajánlott beizzítani, mert sok kiabálás és dalolás lesz. Vegyészinduló legalább 20-szor el fog hangzani. Van jó pár ivós feladat, de ha nem szeretnél nem veszel részt benne. Fröccsre és sörre lehet számítani. Nem csak arról szól a tábor: bemutatnak különböző egyetemi szervezeteket, dékánhelyettes ellátogat és mesél az egyetemről.
Megismerkedsz új emberekkel, de az egyetem elejétől úgyis a tanköröddel fogod már tartani inkább a kapcsolatot. Bár az is lehet, hogy a tanköröd nagy részét gólyatáborban már megismered.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!