Mit gondoltok, mitől nőtt ennyire a ponthatár a budapesti ELTE Informatikai karán, azon belül is a programtervező informatikus szakon?
1 év miatt lemondasz egy egész karrierről? Rázd már meg magad kislány!
Milyen ember csinál ilyet? Azt hittem, aki IT-ba megy, annak legalább logikája van! Ne sirdogálj itt néhány pont miatt, szedd össze magad és kelj fel!
Nem. Ha tanulsz, akkor 4 év alatt 5 év alatt lesz meg. Odaveszni akkor fog, ha most nem mész tovább.
De amúgy elgondolkodtató, hogy mennyire vagy erős lelkileg. Ezt bírni is kell. Ha egy pofon után nem tudsz felkelni, akkor jó eséllyel kinyírnak az első vizsgaidőszakban. Nem bukni ciki, hanem az a ciki, ha padlón is maradsz.
Miért? Szerinted el kéne mennem Bprofra? BME-re vettek fel.
Hát szerintem mindenkit megviselne az, ha 4 év munkája kerülne 5 pont miatt a süllyesztőbe:)
"Hát szerintem mindenkit megviselne az, ha 4 év munkája kerülne 5 pont miatt a süllyesztőbe:)"
Igen, megviseli az embert. 3kört mentem orvosira, tudom, miről beszélsz. De egy dolog, hogy megvisel, és egy másik, hogy az ember feladja, sírdogál és azt hiszi, hogy ha nem tanul tovább, vagy nem küzd érte, akkor azzal máson áll bosszút. Hát nem. Magaddal szúrsz ki, ha nem teszel érte. Nem dől össze a világ, ha egy évet dolgozol, tanulsz és újra nekimész a kihívásnak. De ha emiatt elmész culágernek építkezésre és onnan mész nyugdíjba, na, az nem normális. Ez egy sikertelen felvételi, sem több, sem kevesebb. Az életben nem ezek a nagy bajok. Ez "csak" egy akadály. Lesz még száz.
Egyébként szerintetek valóban közrejátszhat a koronavírus miatt megváltozott érettségi a jó eredményekhez, ezáltal pedig a pontnövekedéshez?
Szerintetek jövőre csökkenni fog, vagy még ennél is tovább nő majd a határ?
Illetve hogy lehet, hogy BME-VIK-en mérnökinformatikus szakon 20-al(!) kevesebb a ponthatár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!