Mit gondoltok, mitől nőtt ennyire a ponthatár a budapesti ELTE Informatikai karán, azon belül is a programtervező informatikus szakon?
Valamelyik héten vagy 6 személy is volt itt, akinek 390 pontja lett és leendő csopitársként tekintettek egymásra. Már rendesen szorítottam értük, meg is lepődtem hogy mennyi lett a ponthatár.
Egyébként meg, manapság nagyon népszerű kezd lenni az IT, lassacskán már az egyik legnépszerűbb szakok közé fognak tartozni. Ez a gazdaságnak kedvez, de a szférában dolgozóknak kevésbé..
Meg az is közrejátszik amit fentebb írtak.
#3 Én ezt úgy fognám fel, hogy a sors is így akarta, a BProf is teljesen jó lesz.
Az is közrejátszik, hogy idén sokak szerint jóval könnyebb volt az érettségi, illetve ezmiatt mindenki jobb eredményt is ért el, vagyis feljebb lett meghúzva a határ.
Szerintem mindenképp iratkozz be, vagy jelentkezz újra majd proginfóra.
Ha tényleg ez volt az álmod, akkor ez az egy év halasztás ez semmi. Szerintem még mindig jobb halasztani, mint életed végéig bánni, hogy vajon mi lett volna ha végül befejezed az egyetemet..
Sok olyat ismerek aki elkezdte vagy valami miatt el sem kezdte az egyetemet, most pedig egy életen át kíséri őket ez a gondolat.
Egy év az semmi, most képzeld el, aki 30 évesen jön rá, hogy mondjuk érsebész akar lenni és 12 év tanulásba kezd bele.. Még ígyis ledolgozik benne minimum 20-25 évet végzés után.
Nekem például sosem volt célom az egyetem, világ életemben szakács szerettem volna lenni. Egyetemre is csak azért adtam be a jelentkezést, mert amikor a tanár kérdezgetett mindenkit sorban, hogy ki mit kezd magával jövőre, nem akartam mondani, hogy semmit és cikinek találtam.. Sőt, nem is akartam menni. Azóta már egy angol egyetemen lettem most végzős infós szakon, de mesterig meg sem állok, később akár PhD. Életem legjobb véletlen döntése volt, te se offold az egészet.
De egyébként, ha most az egyetemet elvetetted, mi lesz a másik célod? Mit kezdesz magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!