Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik macbook a legjobb...

Melyik macbook a legjobb egyetemhez?

Figyelt kérdés
Szeretem a videójátékokat, szóval biztos veszek majd egy erősebb laptopot hozzájuk, de nem hinném, hogy egyetem közben lenne időm erre, ezért szeretnék egy "munkagépet". Leginkább a macbook-ok érdekelnek és azokat mondják munkához, egyetemhez alkalmasnak, egy régebbi macbook is jó erre a célra?

2020. júl. 22. 00:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
19 Nem kifejezetten a macre gondoltam, hanem úgy általában a csúcskategória közeli gépekre, de tény, hogy van, amiben egy mac azért erős... Nem feltétlenül erősebb, mint egy komolyabb Windows alapú rendszer, de azért ahhoz overkill, hogy egyetemisták bohóckodjanak vele néhány ócska tárgyuk teljesítéséhez. Szerintem. :)
2020. júl. 23. 12:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Én jogra járok és a nagy többségben Macbookokat látok körülöttem, pedig ide tényleg csak jegyzetelésre és olvasásra kell a laptop, semmi másra.

Szerintem amúgy nem hülyeség egyetemre macbookot venni, nekem nem volt pénzem rá, de egy Air szerintem a vékonysága, üzemideje, minősége miatt hasznos lehet + persze jól is néz ki.

Ha nem akkora érvágás anyagilag neked, akkor biztosan jó lesz és sokáig bírja majd.

2020. aug. 25. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!