Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik macbook a legjobb...

Melyik macbook a legjobb egyetemhez?

Figyelt kérdés
Szeretem a videójátékokat, szóval biztos veszek majd egy erősebb laptopot hozzájuk, de nem hinném, hogy egyetem közben lenne időm erre, ezért szeretnék egy "munkagépet". Leginkább a macbook-ok érdekelnek és azokat mondják munkához, egyetemhez alkalmasnak, egy régebbi macbook is jó erre a célra?

2020. júl. 22. 00:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%

10

Ez azért vicces, mert az összes általad felsorolt előnyt tudja egy 300-400 körüli windowsos vas is. :D Nem kötekedés, de ehhez nem kell apple termék.

2020. júl. 22. 20:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11. (10 voltam) Igen, ez így van. Ennyiért sokkal jobb gépeket lehet kapni Windows fronton (felszereltségben biztos). Ebben teljesen igazad van, ez semmiképpen nem kötekedés, ez így van.

Mégis tud valamit azért a Mac, amiért sokan nagyon szeretik. Ezeket nehéz felsorolni, sokkal jobban előjön a mindennapi használatban.

2020. júl. 22. 21:23
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
12# A felhasználói élményt fizeted meg nem a CPU-t vagy RAMot.
2020. júl. 22. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
6%

MacBook?

Minek?

Engem egy használt Dell Latitude üzleti laptop bőven kihasznált, és még az akkuja is tűrhető (2-3 órát bír "irodai" munkával).

2020. júl. 23. 09:03
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
En a corvinusra jarok, es rengeteg elkenyeztetett p*csa jarkal 0 aggyal, MCBookkal a kezükben. Gondolom pont az agyikapacitás hiányát kompenzálják ezzel.
2020. júl. 23. 11:05
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
15# Vicces, hogy a valóéletben nem mertnél publikusan ilyen kommentet tenni, mert egyből mindenki rájönne milyen szomorú életed lehet hogy korrelációt próbálsz vonni a Macbookok, csinos lányok és hülyék között.
2020. júl. 23. 11:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy corvinusos első évesnek aztán baromi nagy szüksége van egy mcbookra, meg úgy az egész egyetem során is.. Ha persze neki ez kell ahhoz, hogy felnézzenek rá, meg pénze is van ok, de szerintem egy egyetemistának bőven elég egy átlag lenovo/asus gép. Excel/ppt/wordhoz.
2020. júl. 23. 11:56
 18/22 anonim ***** válasza:

Az első szakom (társadalomtudományi) egy Toshibával toltam végig. Kis túlzással az SPSS-en és az Office-on kívül nem is használtam rajta mást. A második szakom (informatikai) egy csinosabb és erősebb Asussal, azon ment minden is, gyakorlatilag minden gyakhoz tartozott egy debil szoftver, amit fel kellett rakni a házihoz.

Az egyik volt 150, a másik 300. Jelenleg is az utóbbit használom. Egy egyetemista (bocs) gyereknek nem kell bivalyerős gép. Ezt csak kifogásra használják a csitrik, hogy a szülő jól bevásároljon nekik, főleg ha nem ért a szakhoz és be lehet vele etetni, hogy egy ilyen gép igenis kell...

2020. júl. 23. 12:09
 19/22 anonim ***** válasza:
33%
A mcbook miota bivalyeros gep? :D Engem projektmunkanal duhitett fel, ha kozosen kellett megirnibegybdokumentumot, es valakinek mcbookja voltxes csúszott aznegesz szoveg. Designban persze kivalo a mcbook, de hogy egyetemi felhasznalasra minek, sosem ertettem.
2020. júl. 23. 12:16
 20/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Én nem azért gondoltam mac-re mert úristen alma, hanem mert kell eleve egy laptop egyetemhez. Ahogy látom a válaszokat, számomra több hátránya lenne, mint előnye.

2020. júl. 23. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!