Melyik macbook a legjobb egyetemhez?
10
Ez azért vicces, mert az összes általad felsorolt előnyt tudja egy 300-400 körüli windowsos vas is. :D Nem kötekedés, de ehhez nem kell apple termék.
11. (10 voltam) Igen, ez így van. Ennyiért sokkal jobb gépeket lehet kapni Windows fronton (felszereltségben biztos). Ebben teljesen igazad van, ez semmiképpen nem kötekedés, ez így van.
Mégis tud valamit azért a Mac, amiért sokan nagyon szeretik. Ezeket nehéz felsorolni, sokkal jobban előjön a mindennapi használatban.
MacBook?
Minek?
Engem egy használt Dell Latitude üzleti laptop bőven kihasznált, és még az akkuja is tűrhető (2-3 órát bír "irodai" munkával).
Az első szakom (társadalomtudományi) egy Toshibával toltam végig. Kis túlzással az SPSS-en és az Office-on kívül nem is használtam rajta mást. A második szakom (informatikai) egy csinosabb és erősebb Asussal, azon ment minden is, gyakorlatilag minden gyakhoz tartozott egy debil szoftver, amit fel kellett rakni a házihoz.
Az egyik volt 150, a másik 300. Jelenleg is az utóbbit használom. Egy egyetemista (bocs) gyereknek nem kell bivalyerős gép. Ezt csak kifogásra használják a csitrik, hogy a szülő jól bevásároljon nekik, főleg ha nem ért a szakhoz és be lehet vele etetni, hogy egy ilyen gép igenis kell...
Köszönöm a válaszaitokat!
Én nem azért gondoltam mac-re mert úristen alma, hanem mert kell eleve egy laptop egyetemhez. Ahogy látom a válaszokat, számomra több hátránya lenne, mint előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!