Mikor kell felvenni a tantárgyakat?
Próbálj meg belépni a neptunba.. ugye ez még megy??
Nekem van egy olyan menüpontom hogy információ és azon belül egy olyan hogy időszakok. Biztos neked is tele van menüpontokkal, elvégre neptun-neptun.. csak más suli neptunja. Szóval az időszakok menüpontban le van írva mikor lesz tárgyfelvétel.. Nekem aug. 30. 8.00 órától.
Mégvalami: Nagyon gyorsnak kell lenned, hogy legyen olyan tanárokhoz helyed akik jók.. Persze tudom elsőéves vagy, de akkor is gyorsan kell felvenned, mert percek alatt elfogynak a helyek a szabadon választott tantárgyaknál is.
A lényeg, hogy a rendszer olyankor mindig túlterhelt és 10 másodpercenként kidob, tehát jó ha előre eltervezed milyen tantárgyakat szeretnél felvenni, hogy akkor amikor már felveheted ne kelljen ezen gondolkodnod.
Most még ugyan nincs fent egy tárgy sem, de később felraknak mintatanterveket és tárgyakat még tárgyfelvétel előtt, pont azért, hogy átgondolhasd hogyan is akarod megtervezni a féléved.
Kicsit zavaros lett. ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!