2 kérdésem van HELP! 1. Miért nem tudok tantárgyakat felvenni a Neptunon? 2. Meddig lehet szociális ösztöndíjat igényelni?
Figyelt kérdés
Köszi.2010. aug. 9. 12:30
1/8 anonim válasza:
Azért, mert nincs tárgyfelvételi időszak! Majd Aug 30. reggel 8tól!
2/8 A kérdező kommentje:
Én kaptam üzenetet, hogy már megnyitották a tantárgyfelvételt. De akkor várok még vele. Azt viszont mondja meg légyszi valaki, hogy meddig lehet szoc. ösztöndíjat igényelni? Elég ha az első nap bemegyek a TO-ra és mondom, hogy szeretnék szoc. ösztöndíjat igényelni? És mikorra kapom meg kb.? Egyébként visszamenőleg is lehet? Csak mert tavaly nem igényeltem. :S Köszi.
2010. aug. 9. 12:36
4/8 anonim válasza:
Ó bocsesz, megkérdezhettem volna hova jársz! Ha írtak akkor tuti más az oka! ÉN a Pannon Egyetemre járok, és ott majd aug 30tól lehet! Megzavart a Neptun dolog, nekünk is az van...
5/8 anonim válasza:
Annyira tudok a te fajtádnak gratulálni. Unintelligens kérdés, info nuku, önállóság úgyszintén. Mi lenne, ha felhívnád a nyomorult TO-t vagy netalán befáradnál hozzájuk, esetleg egyy csoptársadat kérdenéd vagy isten bocsá' ideírnád, hogy milyen szakról van szó????
6/8 anonim válasza:
Az is előforddulhat, hogy nem aktiváltattad még a hallgatói státuszod. Amúgy tényleg pontosíthatnál, meg kicsit önállósodhatnál, mert lesznek még gondjaid rendesen egyetemen.
7/8 A kérdező kommentje:
Jó ég! Ti meg álljatok már sorba egy jó nagy adag jó indulatért! :S
2010. aug. 9. 14:13
8/8 anonim válasza:
neptunba információ/időszakok. oda lesz írva, hogy mitől van tárgyfelvétel.
szoctámot a hök intézi. kb szeptember közepéig lehet beadni a pályázatot. visszamenőlegesen nem. csak az aktuális félévre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!