Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felsőfokú szakképzésnél is...

Felsőfokú szakképzésnél is lehet tantárgyakat felvenni?

Figyelt kérdés
Ha lehet, akkor idegen nyelvet is?
2010. aug. 2. 22:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Bocs,de ez a kérdés nem világos számomra!

Tudtommal a felsőfokú szakképzés képzése,olyan mint egy fősulis képzés,annyi különbséggel,hogy nem diplomát ad!

De nem lehet tantárgyakat felvenni,hanem kell!!

ELTÉN pl ETR-en keresztül,vagy máshol van a Neptunstb.

Egyébként szerintem a legtöbb helyen kötelező a nyelvet felvenni!

De ha leírod még suliba,milyen szakra vettek fel, lehet többet tudok segíteni!

2010. aug. 2. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahol eddig láttam felsőfokú szakképzést, ott teljesen kötöttek voltak a tantárgyak, az is, hogy mikor melyik kerül az órarendbe: tehát nem volt válogatás, órafelvétel, mint főiskolán/egyetemen. És idegen nyelv is valószínűleg csak akkor lesz, ha a szak előírja.

De konkrétan azt a szakképzést, azt a képző intézményt kellene megnézned, ahova jelentkeznél.

2010. aug. 2. 22:35
 3/4 A kérdező kommentje:
NYME-AK idegenforgalmi szakmenedzser
2010. aug. 3. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Idegenforgalomnál szerintem nem kérdéses hogy kell-e idegen nyelvet felvenni!!!Ez az alapja!

De felvin utánna tudsz nézni,vagy a suli honlapján.

2010. aug. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!