Az osztálycsoportban írtak olyant, hogy az első félév ugyan így lesz, mint most a második volt (vagyis online oktatás)
A tanárnő, akit megkérdeztünk az egyik vizsgán, azt mondta, hogy még semmi konkrétat nem tud, de lehet, hogy majd csak a gyakokra kell bemenni, a kurzusok online lesznek.
21/f
2020. júl. 14. 10:23
3/9 anonim válasza:
Szerintem igen. Most a határokat pedzegetik, utána majd jönnek a belső dolgok. Szeptemberig eljutunk a távoktatáshoz.
2020. júl. 14. 10:26
4/9 anonim válasza:
Ezt augusztus közepénél előbb nem lehet megmondani. HACSAK nem ugranak meg az új esetek addig, szerintem elkezdik hagyományosan, de végigvinni még a félévet sem fogják tudni, szerintem. Legkésőbb október végén-november elején beüt majd a krach, én erre számítok.
2020. júl. 14. 10:44
5/9 anonim válasza:
Az egyetemek tele vannak külföldiekkel, szerinted?
2020. júl. 14. 10:45
6/9 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha a szeptember le is megy rendesen, október-november környékén visszaáll a digitális oktatás.
2020. júl. 14. 11:00
7/9 anonim válasza:
Angliában már a legtöbb helyen azt írják hogy Januárig még biztos hogy ilyen mix lesz tehát valamire be kell majd járni, de lesz olyan ami online lesz. Szerintem ez lesz a legtöbb helyen.
2020. júl. 14. 14:38
8/9 anonim válasza:
Nálunk (ÓE) most került ki, hogy:
"A fentiekre hivatkozással a 2020/2021. tanév 1. félévének előkészítésével kapcsolatban az alábbiakat rendeljük el:
1. Minden szakon, képzési szinten és munkarendben az előadásokat online módon kell megtartani. Az on-line
előadás történhet valós időben (stream) vagy videófelvételt tartalmazó, a Moodle-ba feltöltött tananyag
formájában"
Szóval ja..Az előadások online, a laborok rendesen élőben, de szájmaszkban fognak zajlani az üzenet szerint.
2020. júl. 14. 18:18
9/9 anonim válasza:
Huuuuu.... :O Ez most rendesen meglepett , utolsó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!