Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Doktori képzésre mennyi idős...

Doktori képzésre mennyi idős korig lehet jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ha valaki úgy dönt, hogy időa korban, pl. 60 évesen akar tudományos fokozatot szerezni, van rá lehetősége?
2020. júl. 3. 07:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Természettudományt szeretnék tanulni, és a kutatói pályához kell a doktori, elég furán néz ki egy kutató anélkül. Ráadásul a tekintélyem is rendesen meg fogja emelni a tudományos fokozat.

"De be kell látni hogy pl az MTA már igen is leír egy 60 évest"

Nem vagyok otthon a témában, így nem tudom, ennek mennyi valóságalapja van. Mindenesetre az MTA azt gondol, amit akar. Én tisztességesen elvégzem az iskoláimat, aztán ha abban a szakmában maradok, majd megyek oda, ahol a tudásom megbecsülik.

Köszönöm a válaszokat.

2020. júl. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!