Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 8. évfolyamba milyen cuccok...

8. évfolyamba milyen cuccok kellenek? Minden tipp jól jön : )

Figyelt kérdés

Most leszek 8.os, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen dolgok kellenek a suliba, és miből mennyi :D

köszi ^^

2010. aug. 1. 15:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Áhh. :D

köszii, még jó h kiirtam h minden tipp jóljön. :D

2010. aug. 1. 22:13
 22/29 anonim válasza:

Második félévben tényleg semmit nem kell tanulni. Szó szerint semmit. Jó nem mintha első félévben olyan sokat tanultam volna. xDD Az év végi bizonyítványod úgysem számít. Kinyitják, átfutják, becsukják, visszaadják, leszarják. De azért a felvételire tényleg készülj, főleg ha van valami, amiből külön is kell a központin kívül. Felvételi előtt érdemes egy délutánt arra szánni, hogy összefoglalj, átnézd, hogy mi is a szitu.

És tényleg van olyan, hogy egy jó suliban sem kell vkinek tanulni. Én is így voltam, most, középsuliban is jól állok nagyon, bár most már kell tanulnom. Amúgy tényleg átvesztek majd mindent mégegyszer, amit tanultál már, szal a második félév fölösleges...:) Remélem tudtam segíteni:P:)

2010. aug. 1. 23:23
 23/29 A kérdező kommentje:
köszii.sokat segítettél (:
2010. aug. 1. 23:28
 24/29 anonim ***** válasza:
Semmi változás, ugyan az kell mint 7-ben. Persze most lehet hogy nagyon várod, de rá fogsz jönni hogy nem változott semmi. Majd 9-ben, de ott is csak a környezet fog.
2010. aug. 2. 04:18
 25/29 anonim válasza:
Jókaiban még mindig az a majom Bori néni az igazgató?
2010. aug. 2. 11:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Több városban van Jókai suli,amelyikbe én jártam abba férfi az igazgató :D
2010. aug. 2. 12:23
 27/29 anonim ***** válasza:
ezt most komolyan gondoltátok???iskolába mész nem divatbemutatóra majd ha buliba mész oida vidd a sminkedet ne iskolába , nem azt nézik hogy nézel ki hanem hogy mit tudsz!térjetek már észhez ez nem normálin, és itt aszülővel is beszélni kéne szerintem L/15
2010. aug. 5. 22:02
 28/29 A kérdező kommentje:

Valóban nem divatbemutató, de akkor is érdekel, hogy hogy nézek ki. Akár tetszik Neked, akár nem, akkor is fogok hordani sminket suliba.

Egyébként köszii az offot, és egyben ezt a rengeteg segítséget. :)

2010. aug. 6. 14:31
 29/29 anonim válasza:
Hát a legtöbb válaszoltót se az agya fogja eltartani !!
2011. júl. 15. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!