8. évfolyamba milyen cuccok kellenek? Minden tipp jól jön : )
Most leszek 8.os, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen dolgok kellenek a suliba, és miből mennyi :D
köszi ^^
Áhh. :D
köszii, még jó h kiirtam h minden tipp jóljön. :D
Második félévben tényleg semmit nem kell tanulni. Szó szerint semmit. Jó nem mintha első félévben olyan sokat tanultam volna. xDD Az év végi bizonyítványod úgysem számít. Kinyitják, átfutják, becsukják, visszaadják, leszarják. De azért a felvételire tényleg készülj, főleg ha van valami, amiből külön is kell a központin kívül. Felvételi előtt érdemes egy délutánt arra szánni, hogy összefoglalj, átnézd, hogy mi is a szitu.
És tényleg van olyan, hogy egy jó suliban sem kell vkinek tanulni. Én is így voltam, most, középsuliban is jól állok nagyon, bár most már kell tanulnom. Amúgy tényleg átvesztek majd mindent mégegyszer, amit tanultál már, szal a második félév fölösleges...:) Remélem tudtam segíteni:P:)
Valóban nem divatbemutató, de akkor is érdekel, hogy hogy nézek ki. Akár tetszik Neked, akár nem, akkor is fogok hordani sminket suliba.
Egyébként köszii az offot, és egyben ezt a rengeteg segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!