Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 8. évfolyamba milyen cuccok...

8. évfolyamba milyen cuccok kellenek? Minden tipp jól jön : )

Figyelt kérdés

Most leszek 8.os, és arra lennék kíváncsi, hogy milyen dolgok kellenek a suliba, és miből mennyi :D

köszi ^^

2010. aug. 1. 15:06
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

köszii. :D

a város nevét nem akarom leírni, de itt a legerősebb suli :)

a strapabíró tatyó megvan, egy Converse táska Bécsből (:

2010. aug. 1. 16:37
 12/29 anonim válasza:
43%
Tanács: Első félévben nagyon kapcsolj rá, tényleg tanulni kell és készülni a felvételire. Ha az megvan, akkor a második félév egy álom, semmit sem kell tanulni, csak be kell járni, és az utolsó pár hónapot az osztálytársakkal elbaromkodni , már a tanárok sem fogják olyan komolyan venni az órákat. Amúgy spirálfüzet, kék könyv, több új cucc nem nagyon kell. Én most végeztem el a 8. oszályt és az volt a legjobb évem :)
2010. aug. 1. 16:45
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

hát nekünk második félévben sokkal nehezebb volt....

természettudományi tantárgyakból kellett választani egyet h miből vizsgázol,angol szóbeli és írásbeli vizsga,matek,magyar vizsga :S

2010. aug. 1. 17:58
 14/29 anonim válasza:
Vizsga? 8.ban? Az csak kevés helyen van , Hermanos vagy ? Nekünk semmit sem kellett csinálni, sok fogalmazást írtunk, készültünk tanárbúcsúztatóra, ballagásra. Csak minimálisan kellett tanulni ( én csak a matekra kapcsoltam rá , mert abból nagyon sz@rul álltam), pedig matek és francia tagozatos vagyok, csak Tz.ket írtunk, és néha feleltünk.
2010. aug. 1. 18:38
 15/29 anonim ***** válasza:

16.31-es vagyok

én is a kerület legerősebb sulijába.:D

de ez tényleg iszonyat nehéz.:D akik máshonnan jöttek azok 2,de akár 3 jeggyel is rontottak.:S :D

2010. aug. 1. 18:58
 16/29 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek:)
2010. aug. 1. 19:29
 17/29 anonim ***** válasza:
17:58-as vagyok,nem hermanos vagyok,jókaiba jártam,és jún 3.-án volt az utolsó vizsga szóval jól elfáradtunk ebben az évben...sokat kellett tanulni :/
2010. aug. 1. 20:16
 18/29 anonim ***** válasza:
Én meg csongrád megye egyik lerosszabb hírű középsulijába hehheeee xD
2010. aug. 1. 20:44
 19/29 A kérdező kommentje:
faszaaa :D
2010. aug. 1. 20:59
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség,hogy második félévben nem kell tanulni. Akkor kell igazán,hogy a középsuliba ne maradj le a többiektől...

Most ballagtam :)

2010. aug. 1. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!