Mikor jelenik meg végre Felvin a pontszámom?
Figyelt kérdés
Már van érettségi bizonyítványom, ugye annak a pontszámát átvette a nyilvántartásból, az megjelent, de idén csináltam egy emelt szintűt, az még nem jelent meg, pedig két napja már megvan, tehát benne van az eredmény a központi nyilvántartásba. Várhatóan mikor jelenik meg? Már feltöltöttem inkább a dokumentumot, pedig azt írja nem kell feltölteni a 2006 utánit, de nekem meg ezt mondta az intézmény, hogy töltsem fel.2020. jún. 17. 17:46
31/37 anonim válasza:
Na, nekem ma megjelentek a pontszámaim. (12. és 17. válaszoló vagyok.)
35/37 A kérdező kommentje:
Nagyon zsír. Én hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy nekem még nem jelent meg, azt mondták, egy kis türelmet kérnek, meg fog jelenni hamarosan.
2020. jún. 25. 21:28
36/37 A kérdező kommentje:
Na eljutott odáig, hogy végre megjelent a tanúsítványom is a közhiteles nyilvántartásból származó adatoknál, bár az eredmény még 0, de már legalább eddig eljutott.
2020. jún. 27. 08:36
37/37 anonim válasza:
Akkor már csak pár nap, és biztosan megjelenik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!