Mikor jelenik meg végre Felvin a pontszámom?
Figyelt kérdés
Már van érettségi bizonyítványom, ugye annak a pontszámát átvette a nyilvántartásból, az megjelent, de idén csináltam egy emelt szintűt, az még nem jelent meg, pedig két napja már megvan, tehát benne van az eredmény a központi nyilvántartásba. Várhatóan mikor jelenik meg? Már feltöltöttem inkább a dokumentumot, pedig azt írja nem kell feltölteni a 2006 utánit, de nekem meg ezt mondta az intézmény, hogy töltsem fel.2020. jún. 17. 17:46
11/37 A kérdező kommentje:
telefonálgatni*
2020. jún. 18. 21:35
12/37 anonim válasza:
Na, megjelent már neked? Nekem még mindig nem. :(
13/37 A kérdező kommentje:
Nekem sem. Majd csak megjelenik ponthatár kihirdetése előtt valamikor...
2020. jún. 20. 17:04
14/37 anonim válasza:
Olvastam olyan kérdést, ahol azt írts vki, hogy 8 nappal a ponthúzás előtt jelent meg. Szóval szerintem még ne nagyon várjuk :D
15/37 A kérdező kommentje:
Ja az nagyon korrekt. Egy esetleges hiba esetén akkor nem is tudsz még időben jelezni feléjük...
2020. jún. 20. 22:57
16/37 anonim válasza:
Én 2 éve érettségiztem, és most csináltma egy emeltet. Nekem a Felviben megjelent már, hogy emelt szintű érettségit tettem és az eredmény is ott van, de a pontszám még mindig 0, plusz ma meg tudtam nézni a jelentkezői státuszlapot is, amin minden pontszámnál 0 van. Nektek ugyanez még mindig? Holnap felhívom úgyis a Felvit, csak gondoltam hátha addig is itt valaki megnyugtat, hogy még mindig fennáll ez a probléma. :D
17/37 anonim válasza:
Nekem is megjelent már, hogy emelteztem (eredménnyel, dátummal), de még mindig nullát ír a pontszámoknál. :(
18/37 A kérdező kommentje:
Nekem még az emeltem sem jelent meg a közhiteles adatoknál. Ekkora szerencsétlen rendszert még nem láttam
2020. jún. 23. 17:40
20/37 A kérdező kommentje:
Elmagyarázná valaki, hogy nekem, aki szintén idén érettségiztem, miért nem jelent még meg eddig az idei tanúsítványom eredménye a közhiteles adatoknál? Ez már tényleg a vicckategória. Elhiszem, hogy ennyi meg annyi jelentkező, de egy normális algoritmus egy normális szerverrel ezt pillanatok alatt átveszi, 80 ezer jelentkező ide vagy oda.
2020. jún. 24. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!