Mikor jelenik meg végre Felvin a pontszámom?
Nyugodj le, majd fent lesz egységesen(=mindenki egyszerre fogja látni, de nem ma). Előbb úgy sem tudod meg, hogy felvette-e vagy sem az adott szakra, így felesleges idegeskedni ezen 1 hónappal a ponthatárok bejelenetése előtt.
-Gondolom már 101x kiszámoltad a felvi pontkalkulátorral, így meglepetés nem fog érni, hogy mennyi pontot fog kiírni majd(!).
Utolsó még mindig nem érti. MÁR MINDEN VÁLASZOLÓNAK FENT VAN, csak a pontszámuk nincs kiszámolva, de nekem még fent sincs. Mit nem lehet ezen értelni?
Az van írva egyébként, hogy júni végén kerül fel annak, aki idén érettségizett tavasszal. Nem is lenne semmi bajom, ha a többieké sem lenne még ott, de így aggaszt, hogy várjak mèg pár napot, vagy rögtön hívjam. Csak attól félek, hogyha felhívom őket, akkor a létező összes káromkodást és mocskolódást megkapják tőlem a szerencsétlenkedés miatt, a végén még mérgükből törlik a jelentkezésemet is.
Figyelj, nekem tegnap rakták fel. Szerintem fokozatosan megy, nem mindenkinek egyszerre. Ha a héten nem rakják ki, akkor telefonálj.
Egyébként email értesítést is küldenek, szóval nem kell állandóan a felvit pörgetned, de a legjobb, ha elfelejted ezt picit. Hülyeség lehet, de komoly, ha rágörcsölsz valamire, akkor nem fog megtörténni. :)
hello
nagyon cool lenne amúgy, ha még kilencedike előtt meglennének vele, hogy ne egy esetleges feltöltési hibán múljon a felvételi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!