Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor jelenik meg végre...

Mikor jelenik meg végre Felvin a pontszámom?

Figyelt kérdés
Már van érettségi bizonyítványom, ugye annak a pontszámát átvette a nyilvántartásból, az megjelent, de idén csináltam egy emelt szintűt, az még nem jelent meg, pedig két napja már megvan, tehát benne van az eredmény a központi nyilvántartásba. Várhatóan mikor jelenik meg? Már feltöltöttem inkább a dokumentumot, pedig azt írja nem kell feltölteni a 2006 utánit, de nekem meg ezt mondta az intézmény, hogy töltsem fel.

2020. jún. 17. 17:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
ÉN szintemelőztem idén,és nekem bent van az emeltem,de pontoknál nem ir ki semmit,pedig kalkulátor szerint a minimum 280 pontot elérem. De lehet,hogy csak idő mire mindenkinek kiszámitja a gép,aztán egyszerre feltöltik.
2020. jún. 24. 10:27
 22/37 A kérdező kommentje:
De nekem AZ EREDMÉNY SINCS FENT még.
2020. jún. 24. 11:55
 23/37 anonim ***** válasza:
Hivd fel az ugyfelszolgalatot
2020. jún. 24. 13:11
 24/37 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodj le, majd fent lesz egységesen(=mindenki egyszerre fogja látni, de nem ma). Előbb úgy sem tudod meg, hogy felvette-e vagy sem az adott szakra, így felesleges idegeskedni ezen 1 hónappal a ponthatárok bejelenetése előtt.

-Gondolom már 101x kiszámoltad a felvi pontkalkulátorral, így meglepetés nem fog érni, hogy mennyi pontot fog kiírni majd(!).

2020. jún. 24. 14:03
 25/37 A kérdező kommentje:

Utolsó még mindig nem érti. MÁR MINDEN VÁLASZOLÓNAK FENT VAN, csak a pontszámuk nincs kiszámolva, de nekem még fent sincs. Mit nem lehet ezen értelni?

Az van írva egyébként, hogy júni végén kerül fel annak, aki idén érettségizett tavasszal. Nem is lenne semmi bajom, ha a többieké sem lenne még ott, de így aggaszt, hogy várjak mèg pár napot, vagy rögtön hívjam. Csak attól félek, hogyha felhívom őket, akkor a létező összes káromkodást és mocskolódást megkapják tőlem a szerencsétlenkedés miatt, a végén még mérgükből törlik a jelentkezésemet is.

2020. jún. 24. 16:04
 26/37 A kérdező kommentje:
Meg jóhogy nem 2 nappal előtte lesz fent, amikor júli 9-ig pótolhatsz, bármi van. Bezzeg ől elvárják a határidő betartását, de ha nekik kell teljesíteni, az ráér.
2020. jún. 24. 16:05
 27/37 anonim válasza:
100%
Neked mikor állították ki a bizonyítványod? És tudom, hogy feszült vagy, viszont ha valaki segíteni szeretne neked, és pl az előző is így válaszolt, illene nem lekiabálnod.
2020. jún. 24. 19:16
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nekem tegnap rakták fel. Szerintem fokozatosan megy, nem mindenkinek egyszerre. Ha a héten nem rakják ki, akkor telefonálj.

Egyébként email értesítést is küldenek, szóval nem kell állandóan a felvit pörgetned, de a legjobb, ha elfelejted ezt picit. Hülyeség lehet, de komoly, ha rágörcsölsz valamire, akkor nem fog megtörténni. :)

2020. jún. 24. 19:17
 29/37 A kérdező kommentje:
Oké. Úgy döntöttem, olyan jövő hét szerdáig elengedem ezt a témát, hátha addig felkerül. Mellesleg tegnap beléptem, jött a hivatalos iratoknál a hiánypótlásos általános tájékoztató. Na erről pl. egy nappal később kaptam az e-mail értesítőt, hogy megérkezett, amikor már rég megnyitottam előző nap. Szóval az e-mailes rendszerük sem a gyorsaságról híres. Megpróbálok higgadt maradni. :D
2020. jún. 24. 19:25
 30/37 anonim ***** válasza:

hello

nagyon cool lenne amúgy, ha még kilencedike előtt meglennének vele, hogy ne egy esetleges feltöltési hibán múljon a felvételi...

2020. jún. 25. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!