Szerintetek miből a legnehezebb, illetve legkönnyebb (nyelveket leszámítva) emelt érettségit tenni, és miért?
Tudom, hogy emberfüggő. De a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
Ha nektek van, hány százalék lett, és mennyit készültetek?
Szerintem a legnehezebb matekból, fizikából és kémiából.
Emeltet tettem biológia (91%), magyar (97%), történelem (94%) és angol nyelv (98%) tárgyakból. A legkönnyebb (ha az angol nem számít) a magyar volt, a második a töri.
Az összes érettségim (tavaly csináltam) közül csak a matekra és a bioszra készültem. Amiben az a vicces, hogy matekból csak középszintűre mentem és majdnem megbuktam, épphogy kettes lett, az összes többi meg simán ment.
Én infós szakgimibe jártam, így a főbb közismereti(matek, magyar, töri) tárgyakon kívül az infó, a szakmai infó és a fizika nekem könnyebb. Nagy óraszámban tanultam 3-4 éven keresztül.
Míg a biosz, kémia,etika, ének és az ilyen tantárgyak amiket alig tanultam(max.1 évben heti 1 óra) az évek folyamán azok sokkal nehezebbek nekem. Ezekből a tantárgyakból nem tudtam elsajátítani maximálisan a tananyagot,mint pl a matekot.
Emelt matekom 81% lett, míg a szakmaim 87% lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!