Szivattak meg még valakit ennyire emelt informatika érettségin?
Most kaptuk meg az eredményeket, és nekem a kedves javítótanár 0 pontot adott a 45-ből a programozás résznél, holott 100%-osan megoldottam.
Hogy lehet valaki ennyire szemét, ha ott van a szeme előtt az egész programot tartalmazó mappa, és még a nevét is megadtam az erről szóló részen a feladatlapon?
Szerintetek, ha reklamálok megoldódhat az ügy egy újrajavítással esetleg?
irány fellebezni!!!
azután sírj itt, ha 2. javítót tanár is így értékel.
megeshet, hogy csak elnézte a javításnál, ez nyilván nem mentség, de ezért tálalták ki a fellebbezést.
Én ma voltam betekintésen....
Mikor lesz az eredményhírdetés?
Azért vagyok ilyen "tudatlan", mert én már nem középsulis vagyok, ezért nem vagyok képbe...
A tanusítványt ti már megkaptátok, mert én még nem...
"Hogy lehet valaki ennyire szemét..."
Mégis honnan veszed, hogy szemétségből csinálta????? Te még soha életedben nem tévedtél, nem oldottál meg egyetlen feladatot sem hiányosan, semmi ilyesmi? Miszter tökéletes...
Javítókulcs van. A szerint kell javítania.
Ha pl nem azt a nevet adtad a mappának ami le volt írva, nem úgy nevezted el a fájlt ahogy leírták, akkor nem adhat pontot.
Nem tudom hogy volt leírva a feladat, de ha nagyon biztos vagy magadban akkor érdemes fellebbezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!