Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki az idén érettségizett és...

Ki az idén érettségizett és ki is dobja a 4év összes anyagát?

Figyelt kérdés

Mint például a Tankönyveket, füzeteket és tételeket stb.

Vagy még elteszitek sosem lehet tudni?

2020. máj. 20. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
98%

Infós egyetemen is volt biosz, ott pont jött hogy megtartottam a cuccaimat.

Itthon érdekes a rendszer, ha a füzetet nem is, 1-2 könyvet megtartanék.

2020. máj. 20. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

amire előreláthatólag nem lesz szükségem, azt bedobozolom és elteszem. volt már rá példa ált. sulis tankönyvekkel, munkafüzetekkel, jegyzetekkel, hogy elő kellett vegyem, másnak odaadni, vagy én akartam vmit megtanulni belőle.

Amit szerintem semmiképp ne tégy, ennél lejjebb nincsen: annó 9. végén az akkori 12-esek kimentek az erdő szélére, tüzet gyújtottak, és elégették a füzeteiket... Nem a tanárokkal, szemben, akik az anyagot leadták, volt ez arconcsapás, saját magukkal szemben. 4 évig dolgoztak azokba, minek kellett így hangoskodva, menőzve megsemmisíteni a munkát? Nem tudod mikor lesz szükséged rá...

2020. máj. 21. 06:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elteszem, mert jövőre már emeltezni akarok több tantárgyból is.
2020. máj. 21. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:
És utána ha azon is túl leszel?
2020. máj. 21. 07:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
3-mas vagyok, akkor oda adom rokonnak vagy alsóbb éveseknek. A füzeteim és a tételeim sokat érnek a középiskolámban.
2020. máj. 21. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!