Tanév végén ti kifogjátok dobni a fölösleges iskolai cuccotokat?
Figyelt kérdés
Könyv, füzet ilyesmire gondolok
Vagy megtartjátok pár évig még?
2020. máj. 17. 17:23
1/6 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Kidobni viszont a könyvtári könyveket nem lehet. Ami nem olyan azokkal eddig is mindenki kezdett valamit. Megtartotta vagy kidobta.
2/6 anonim válasza:
Érdemes megtartani legalább a fontosabb tárgyakat (matek, töri, ilyemi...)
3/6 anonim válasza:
Nem mindent de az abszolút felesleges cetliket meg papírokat olyan fél évente kiszoktam. Év végén meg azt amire tudom hogy biztosan nem kell majd. Azért vigyázz mert van olyan hogy később kelhet pl nekem van olyan ami még egyetemhez is jó volt ismétlés gyanánt
4/6 anonim válasza:
Most végeztem a gimivel. Rengeteg könyvtári könyvem megy majd vissza, az irodalom- és nyelvtankönyveket odaadtam nővéremnek, aki magyartanár. A nyelvkönyveim és baz összes füzet mennek a szemétbe/papírgyűjtésbe, a jó állapotú nyelv, matek és egyéb feladat könyveimet (kb alig van bennük valami ceruzával) eladom sulikezdés előtt.
Azokból a tantárgyakból amelyeket továbbviszek, meghagyom a jó vázlataimat és könyveimet.
5/6 anonim válasza:
szia! a fontosabb tantárgyak füzeteit, tankönyveit és mindig megtartom , de ami nem fontos azt kidobom. szerintem jó , ha megtartod, mert hasznodra válhat, ha valamit elfelejtettél könnyen utána tudsz nézni :)
6/6 anonim válasza:
Én megtartom, mert ha valamit előző osztályban tanultam, és jelen évben is van olyan feladat, amihez a tavaly tanultakat kell tudni, akkor tudom gasználni a tavalyi vagy azelőtti cuccokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!