Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy átveszne...

Mennyi az esélye hogy átvesznek? (Átjelentkezés)

Figyelt kérdés

Átszeretnék menni másik egyetemre, ugyanarra a szakra.

Nem írnak sehol semmit, hogy milyen átlagot kell teljesíteni, mekkora átfedésnek kell lenni a mintatantervben. Tanulmányi osztály is csak annyit válaszolt amennyi ki volt írva, tehát nem tudtam meg semmi hasznosat, adjam be a kérelmet és vagy átvesznek vagy nem.

Azt tudom hogy van jogom átjelentkezni, csak azt nem hogy ilyenkor az egyetemen van hely, akkor meg “kell” próbálniuk átvenni?

(Láttam hogy más karokon írnak átlagot is, hogy mennyi felett lehet próbálkozni, nálam sajnos semmi ilyen nincs)

Próbálok mindenből jól teljesíteni, csak közben rossz, hogy azt se tudom van-e esély arra hogy átvesznek, vagy csak röhögve kidobják a kérelmemet.

2020. máj. 15. 23:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nálunk az biztos hogy most van csak én is azt furcsálom, hogy míg fok-on meg van határozva átlag -más kart nem néztem ezért nem tudom- nálunk meg nincs.

Ott 3.75 volt meghatározva, ha azt nézzük hogy itt szigorúbbak, akkor még a 4.2 is meglenne, ha ennyi lenne meghatározva.

60 kreditem nekem is meglesz, pontosan nem tudom hány tárgyat kellene pótolni, mert van 1-2 kérdéses, amit nem tudom hogy elfogadnak-e vagy sem.

De engem igazából az se zavarna, ha újból kellene járnom az első évet, legalább valamennyire tiszta lappal kezdek.

2020. máj. 18. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!